2777
2789
عنوان

آی مردم بترسید از چشم شور و حسود که واقیعت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 79 پست

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره منم باور نداشتم تا سرم اومدمسافرتم بهم خورد و مریض شدم طرف تو روی صورتم گفت تپل شدی آب رفته زیر ...

بله امسال منم همین و داشتم نگفتیم البته ولی تموم فامیل و پر کردن خرف دربیاری ولی مهم نیست بزار بسوزن من که کیف کردم سوختن کلی تجسس به دنیا زنگ زدن اینا کجان با کی اومدن فلانن بهمانن.فقط دوری دوری

من برادر شوهرم کل ارث و زمین و طلا رو بالا کشید حتی فک کن من منتظر بودم بچم بدنیا بیاد اسم ش رو بذار ...

عزیزم اول اینکه واسه ارث خدا قطعا جواب میده ،ولی صبر کنید 

واسه اسم ،قطعا خودتون باید باهاش برخورد میکردین 

و اینکه شما از درون زندگی بقیه خبر ندارین،چشم زخم باعث دعوا میشه بیشتر اوقات ،

اصلا در کل 

دین و جدا از اون ،اتفاق های دنیا چیزی نیست که بخاطر جاری بگیم درست نیستن 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
باید با رفتاراتون نشون بدین خوشم نمیاد تو زندگیم سرک بکشین که حدو حدودشونو حفظ کنن مثالش بین و خودتو ...

عزیزم کاش جوری ک میگفتی بود سرک نمیکشیدن 

بخدا تا یه وسیله برای خونمم بخرم ها کلی جار میشه 

یبار طلا با وسیله خونه باهم گرفتیم روز خوش ندیدیم

بعصی از ادما وقتی میان خونا کنج به کنج خونتو میگردن اینارو چیکار کنیم  

بله دقیقا واقعیت داره من ب چشم خودم دیدم کسی که بالاترین درجه و افتخارات را داشت در اوج بخاطر چشم خوردن کابود شد افسردگی گرفت و افتاد گوشه خونه 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
همه ی آدما میتونن چشم بزنن،اگه یه لحظه حسرت بخورن حتی پس باید همیشه سوره ناس و فلق یا بقیه ایه ها و ...

دقیقااااا بخدا از ترس نمیتونیم ماشین مدل بالا تر بگیرم چون قبلش طلا اینا خریدیم نزاشتم شوهرم بخره هرچی میگه بردارم میگم یکم بمونه بعد والاه خیر نمیبینیم شوهرم یبار یه ماه بی خودو جهت افتادو سرپا نشد

عزیزم کاش جوری ک میگفتی بود سرک نمیکشیدن بخدا تا یه وسیله برای خونمم بخرم ها کلی جار میشه یبار طلا ب ...

یکی از گیاهانی که دفع انرژی منفی داره مریم گلی هستش یا با اسپند یا همینطوری دود بدید و اینکه اگه میدونید طرف چشم شوره و نمیتونی که باهاش رفت و آمد نکنی اومد خونتون یه ظرف نمک یه جای خونه بزارید بعد که رفت اونو بریزید تو چاه بشوره ظرف که توش نمک هست هم با سرکه بشورید ولی مریم گلی راحتتره 

آخ این خوش بحالت که میگن حالته حسرته انقدر بار منفی داره

از این شبه جمله خوش به حالت واقعا متنفرم!

اینجا هم زیاد میشنوم! یه بار گفتم افسردگی چندین سالم رو درمان کردم طرف برگشت گفت خوش به حالت! گفتم مثلا فلان کیلو بودم شدم فلان کیلو طرف گفت خوش به حالت! گفتم مثلا فلان مدرک رو گرفتم و کار رو دارم طرف گفت خوش به حالت!

من نمیذارن پای حسادت و چشم شکر و  غیره ... و بیشتر به نظرم حالت غبطه داره ولی بار منفی شدیدی هم داره.. انگار تمام رنج و سختی که من نوعی کشیدم رو زیر سوال میبره.. اون بخش سخت قضیه که پوستم رو کنده نمیبنده ولی نتیجه رو میبینه و انتظار داره به سادگی اب خوردن به نتیجه ای که من با زحمت رسیدم برسه.. انگار که برا منم انقدر ساده و مسخره بوده همه چی ! خستگیرو تنم میمونه یکی میگه خوش به حالت!! و بعدش از اینکه خستگیم نادیده گرفته شده از نظر روحی انگار روحی خسته میشم و تا چند روز درگیر اون خستگی روحیم میشم.. سر همین خوش به حالت ها یه ساله وضعیتم تو یه قضیه ای زندگی ثابت مونده و واقعا خستگی اجازه نمیده اون هدفی که تا دم مقصد رفته بودم رو حتی ذره ای ادامه بدم و این واقعا عجیبه برا من!!

ملت جان هر کی دوست دارید نگید خوش به حالت! 

بله چشم بد وجود داره و یه روایت داریم که اگر قبرها رو باز کنید ۸۰ درصد فوت انسان ها بخاطر چشم شوره اگه اشتباه نکنم و تحریف نشه از امام صادق ع

بهرحال چشم شور هست و فقط با ذکر و نام الله  میتونیم از خودمون دور کنیم و نترسید  ترس خودش باعث جذب میشه