2777
2789
عنوان

آی مردم بترسید از چشم شور و حسود که واقیعت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 79 پست

صد در صد 

مادرشوهرم چشماش شوره ..‌‌..

یه دوستی داشتم. چشماش شور بود..

یکی از علایمش این بود که این دوستم برای هر چیزی بهم میگفت خوش به حالت!   درجا یه اتفاقی برام می افتاد ..‌زنه را گذاشتم کنار .

بله ما گفتیم اینجا هی میگن نه خرافاته نگین ..یه کلام از ادمای حسود دوری کنین هیچی از خودتون نگین ..پ ...

ادمای حسود اگه تو خانواده باشه چی 

بخدا هیچی نگی هم باز میانو میرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ما گفتیم اینجا هی میگن نه خرافاته نگین ..یه کلام از ادمای حسود دوری کنین هیچی از خودتون نگین ..پ ...

آره منم باور نداشتم تا سرم اومد

مسافرتم بهم خورد و مریض شدم طرف تو روی صورتم گفت تپل شدی آب رفته زیر پوستت بعد از اون هم مریض شدم هم پوستم چنان خشک شده پوسته پوسته شده هم تصادف کردیم روز قبل مسافرت جوری هم تصادف شد که ماشین ما خاموش بود 

کاربری دسته منو خواهرمه
وا پس چرا جاری زندگیشو کرده تو چشم‌ من اتفاقی نمیفتهجمع کنین این خرافات رو من به دو چیز اصلا اعتقاد ...

عزیزم تو قران هم اومده اصلا و عبدا خرافات نیست 

این چشم نزر دوران پیامبرامون اسبات شدن

صد در صد مادرشوهرم چشماش شوره ..‌‌..یه دوستی داشتم. چشماش شور بود..یکی از علایمش این بود که این دوست ...

آخ این خوش بحالت که میگن حالته حسرته انقدر بار منفی داره 

کاربری دسته منو خواهرمه
وا پس چرا جاری زندگیشو کرده تو چشم‌ من اتفاقی نمیفتهجمع کنین این خرافات رو من به دو چیز اصلا اعتقاد ...

چون شما شاید انرژی منفی زیادی نداری عزیزم فقط دلخور میشی از کارش آدم حسود یه جیز دیگه اس خونه خراب کنه منم گاهی به جاریم یا کسی دیگه شاید حسادت کنم ولی به اونا چیزی نشده فقط از روی ناراحتی کارهای من 

ادمای حسود اگه تو خانواده باشه چی بخدا هیچی نگی هم باز میانو میرن

باید با رفتاراتون نشون بدین خوشم نمیاد تو زندگیم سرک بکشین که حدو حدودشونو حفظ کنن مثالش بین و خودتو شوهرت میشینین حرف زدن که بریم یه طرفی کسی نفهمه بفهمنم وقتی که رفتیم بفهمن چون نگفتیم بهتون که حق دخالت و حرف دروردن و اینا نداشته باشین با این کار میشونینشون سرجاشون یه ذره دوری میکنن میگن بدشون میاد پس فضولی نکنیم

دقیقا به دوتا چیزی که باید داشته باشی نداری🤣😂بخاطر جاری؟ چی بگم،خدا به راه راست هدایتتون کنه

من برادر شوهرم کل ارث و زمین و طلا رو بالا کشید 

حتی فک کن من منتظر بودم بچم بدنیا بیاد اسم ش رو بذارم 

اما جاری همه جا اعلام کرد که من میخوام فلان اسم رو بذارم .

اینقددددر اذیتم کرده 

که حالا می گم اگه اینا حقیقت داره پس چرا برای اونا اتفاقی نمیفته 

همه ی آدما میتونن چشم بزنن،اگه یه لحظه حسرت بخورن حتی 

پس باید همیشه سوره ناس و فلق یا بقیه ایه ها و کار ها،خونده و انجام بشه 

ما بیشتر مواقع انجام میدیم ولی همون موقع هایی که فراموش میکنم چنان ضربه میخوریم که بلند نمیشیم،چشم زخم حتی باعث مرگ میشه،دعوا و...

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

ما هم یکی  داریم‌ هم فضول و هم حسود. هر دفعه خودشو دعوت میکنه خونمون یه اتفاقاتی میفته اون هفته به مادرم گفت خوش بحالت کمر درد نداری مادرم خورد زمین 

کاربری دسته منو خواهرمه