سلام عزیزم بخدا قسم که خرافات نیست چشم شور و چشم خوردن وجود داره من به عینه دیدم، از آدم های حسود و بخیل دوری کنید تا میتونید از خوشی هاتون، مسافرت رفتن و درآمد زندگیتون نگید،
هر عکسی و استوری نکنید از زندگیتون به والله قسم چشم حسود و آدم بخیل زندگی ها رو خراب میکنه
بله ما گفتیم اینجا هی میگن نه خرافاته نگین ..یه کلام از ادمای حسود دوری کنین هیچی از خودتون نگین ..پ ...
آره منم باور نداشتم تا سرم اومد
مسافرتم بهم خورد و مریض شدم طرف تو روی صورتم گفت تپل شدی آب رفته زیر پوستت بعد از اون هم مریض شدم هم پوستم چنان خشک شده پوسته پوسته شده هم تصادف کردیم روز قبل مسافرت جوری هم تصادف شد که ماشین ما خاموش بود
وا پس چرا جاری زندگیشو کرده تو چشم من اتفاقی نمیفتهجمع کنین این خرافات رو من به دو چیز اصلا اعتقاد ...
چون شما شاید انرژی منفی زیادی نداری عزیزم فقط دلخور میشی از کارش آدم حسود یه جیز دیگه اس خونه خراب کنه منم گاهی به جاریم یا کسی دیگه شاید حسادت کنم ولی به اونا چیزی نشده فقط از روی ناراحتی کارهای من
ادمای حسود اگه تو خانواده باشه چی بخدا هیچی نگی هم باز میانو میرن
باید با رفتاراتون نشون بدین خوشم نمیاد تو زندگیم سرک بکشین که حدو حدودشونو حفظ کنن مثالش بین و خودتو شوهرت میشینین حرف زدن که بریم یه طرفی کسی نفهمه بفهمنم وقتی که رفتیم بفهمن چون نگفتیم بهتون که حق دخالت و حرف دروردن و اینا نداشته باشین با این کار میشونینشون سرجاشون یه ذره دوری میکنن میگن بدشون میاد پس فضولی نکنیم
ادمای حسود اگه تو خانواده باشه چی بخدا هیچی نگی هم باز میانو میرن
همه ی آدما میتونن چشم بزنن،اگه یه لحظه حسرت بخورن حتی
پس باید همیشه سوره ناس و فلق یا بقیه ایه ها و کار ها،خونده و انجام بشه
ما بیشتر مواقع انجام میدیم ولی همون موقع هایی که فراموش میکنم چنان ضربه میخوریم که بلند نمیشیم،چشم زخم حتی باعث مرگ میشه،دعوا و...
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: