2777
2789

خیر حوصله ندارم

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عروس مگه چیکار کرد گلم؟

اصلا قید و بند و خانواده حالیش نبود آبرو نمی فهمید چیه مشکل روحی روانی داشت بچه هاش رو شکنجه میداد جلوشو فیلمای ناجور میدید آدم می آورد خونه وقتی داداشم نبود جلوی بچه همه کار میکرد

چه مسخره ۱۳ تا تو یه خونه! اگه پولدار نبودن که فاجعه اس

پولدار بودن 

هرکسی نظری داره 

به نظر من خیلی بلندنظر و خوش فکر بودن 

۱۳ تا دختر رو‌ به سرپرستی گرفتن بهترین کارهست

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اگه میخواهی ثواب کنی فکر کنم طرحی،باشه ک بتونی کمک هزینه زندگی یکی از بچه های بهزیستی رو قبول کنی 

بازم بپرس

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بیشتر ببینید
بیشتر دوست داشتم بدونم آدم میتونه به اندازه بچه ی خودش بهش محبت کنه یا نه

به نظرم میتونه محبت کنه. منم دوست دارم بیارم. مشکل من اینه که اگر پسر بیارم به دخترام محرم نیست، اگر دختر بیارم به همسرم محرم نیست.... مشکل مهم بعدی موضوع حلال زادگی هست که برای من خیلی مهمه. چطور میشه فهمید. 

ملت خودشون ناخواسته باردار بشن اکثرا سقط میکنن چه برسه برن با وجود بچه خودشون از پرورشگاه بچه بیارن ...

خب خیلی ها هستند که با وجود هزینه زیاد بچه دار  نشدند ممکنه بخواهند فرزند قبول کنند