2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواستگارم چه حرفی زده بهم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 112 پست
نه اصلا اینطور نیست. نفقه زن بر اژاس یبک زندگیش تو مجردیش مشخص میشه. برای دختری که خونه پدریش فقط در ...

بر طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی حقوق زوجه شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن می شود مثل مسکن، پوشاک، غذا، اثاثیه منزل و هزینه های درمان و حتی خادم البته در صورتی که زن عادت به داشتن خادم داشته باشد و یا به واسطه مریضی نیاز به آن داشته باشد. موارد ذکر شده در این ماده حصری نیست و به عنوان مثال ذکر شده است. قاعده کلی این است که حقوق زوجه شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با شآن زن است. از ملاک های مهم کارشناس برای تعیین نفقه نیازهای زوجه و شان او می باشد.

ببین سعی میکنم تا جای ممکن موضوع رو شفاف کنم برات. گاهی از چند تا جمله ساده یک نفر میشه به کل شخصیتش ...

اینو قبول دارم اگر با اصل عمل کردن مشکلی نداره نباید میگفت خونه پدرت عمل کن . این یعنی زرنگی یا همون خسیس بودن . من کلا با عمل مخالفم چه خونه پدر چه خونه شوهر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بر طبق ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی حقوق زوجه شامل همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن می شود مثل مسکن، ...

همین دیگه. شان زن رو هم از خانواده و سبک زندگیش در گذشته و جایگاه اجتماعیش تعیین میکنن

مرد باید دقت کنه با خانمی ازدواج کنه که از پس هزینه های زندگی که تو دوران مجردی داشته بر بیاد. زنی ک ...

خب این خانم متولد ۷۶ احتمال زیاد، ۲۷ ساله هنوز بینی عمل نکرده 

ادم واقعا باید با خودش بسنجه هرچیم ما بگیم فایده نداره

اگ هی هم ادم خواستگار رد کنه یهو میشه تجرد قطعی . 

استارتر با خودت بسنج اینجا هر کسی ی شرایطی داره ولی خودت بهتر وضعیت خودتو درک میکنی، شاغل بودن رو روش کار کن ک طرف موافقت کنه بنظرم 

همین دیگه. شان زن رو هم از خانواده و سبک زندگیش در گذشته و جایگاه اجتماعیش تعیین میکنن

به یه قسمتش انگار توجه نکردین

قطعا نفقه افراد متفاوت از همه بسته به شرایط و نیازهاشون و نظر کارشناس اما اینکه فرمودین شخص سالی دو سه بار مسافرت می‌ره شامل نفقه نمیشه و اصلا در نظر گرفته نمیشه و همینطور وضع مالی پدر خانم که اشاره شده بود بهش

ی خانمی همین‌جا میگفت شوهرم کارمند شرکت نفت و پولدار رفتم دادگاه برای نفقه، ماهی ۲.۵ بهم میدهتازه ی ...

بنظر منم نفقه فقط نیاز های ضروری هست و اینو هم تو تبصره ماده ها میشه دید هم از شنیدن تجربیات بقیه 

برای کار خونه اجرت المثل که داستانش با نفقه فرق داره

بنظر منم نفقه فقط نیاز های ضروری هست و اینو هم تو تبصره ماده ها میشه دید هم از شنیدن تجربیات بقیه بر ...

نفقه ی خانوم براساس میزان تحصیلاتش تعیین میشه 

دیپلم ۱.۵ - لیسانس ۳ - ارشد ۵ و دکترا ۸ تومن ماهی

و برای هر بچه حدودا ۲.۵ عه.

به یه قسمتش انگار توجه نکردینقطعا نفقه افراد متفاوت از همه بسته به شرایط و نیازهاشون و نظر کارشناس ا ...

وضع مالی پدر دختر و محله ی سکونتشون در تعیین محل زندگی موثره. ما تو فامیل موردی داشتیم که مرد برای اینکه زنشو اذیت کنه برده بود پایین شهر یه جای پرت یه دخمه اجاره کرده بود. دادگاه موظفش اش کرد در محله ای که پدر دختر خونه داشته و دختر توی اون محل بزرگ شده خونه اجاره کنه.

نفقه ی خانوم براساس میزان تحصیلاتش تعیین میشه دیپلم ۱.۵ - لیسانس ۳ - ارشد ۵ و دکترا ۸ تومن ماهیو برا ...

شاید اگر در حاله تحصیل باشن در نظر گرفته بشه اما طبق میزان تحصیلاتشون تعیین نمیشه

به زن شاغل هم نفقه تعلق میگیره اما نفقه پزشک با خدماتی فرقشون تو اندازه نیازشونه نه شغلشون و تحصیلشون

شاید اگر در حاله تحصیل باشن در نظر گرفته بشه اما طبق میزان تحصیلاتشون تعیین نمیشهبه زن شاغل هم نفقه ...

این رقم هایی که براساس میزان تحصیلات گفتم رو خودم از وکیل پرسیدم. برا سال ۱۴۰۳ در کلانشهر ها این مبالغ برای نفقه ی خانم ها براساس میزان تحصیلاتشون بوده.

وضع مالی پدر دختر و محله ی سکونتشون در تعیین محل زندگی موثره. ما تو فامیل موردی داشتیم که مرد برای ا ...

لطفا کاملا بخونین

در اینکه وضع مالی پدر تعیین کننده نیست بحث ندارم با شما خود ماده ای که قانون گفته رو گذاشتم

اما این چیزی که شما فرمودین اگر منزل مسکونی مناسب نباشه بله دادگاه میگه که عوض کنن اما نه اینکه کنار خونه پدرزن خونه بگیرن 

جدا؟!برای کسی که زندگیه دومش هست و قطعا تبعاتی از زندگی قبل داشته صدق نمیکنهبیشتر این حرف شما مناسب ...

نمیدونم... 

بنظرم آدمی که عاشق واقعی باشه اینطوریه.تصورم اینه نمیدونم... 

وقتی کسی و واقعا دوست داره حساب کتابی نداره برای دوست داشتنش...حداقل بین زن و شوهری که همو دوست دارن ووقعا براب خداهم همو دوست دارن...یعنی اینکه مرد باخودش بگه من برات انقدر میلیون خرج نمیکنم زیادیته جالب نیست بنظرم.... یعنی طرف میگه من برای خاطر اینکه دل بنده خدا رو شاد کنم براش این هدیه رو میخرم.. بدون چشم داشت.. چون اونا همدیگه رو یکی میبینن. یعنی اگه مثلا تو فلان هدیه رو داری انگار من دارم

لطفا کاملا بخونیندر اینکه وضع مالی پدر تعیین کننده نیست بحث ندارم با شما خود ماده ای که قانون گفته ر ...

این مورد رو خودم از نزدیک شاهدش بودم که حکم این بود که در محله ای که هم شان محله ای باشه که پدر دختر در اون خونه داره باید خونه اجاره میکرد که همینکارم کرد دقیقا تو همون خیابون اجاره کردش.