2777
2789
عنوان

بیاین ببینین خواستگارم چه حرفی زده بهم تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 112 پست
اره عزیزم خودمم میگم چون چندبار امتحانش کردم مثلا میگه تولد باید دونفره باش کافیه مهمونی واین چیزا د ...

عزیزم مهمونی دونفره    بریزوبپاش کم     عمل زیبایی حتی برای رضایت دل تعطیل     احتمالا اهل رفت و امد هم انچنان نیستن

و انگار فرزند از ازدواج قبلی دارن که باید بدونید بچه بزرگتر بشه خرجش خیلی بیستر میشه و زمان خیلی زیادی کنار فرزندشه

اگر درونگرایی و بااین چیزا کنار میای بهش فکر کن 

اگر که نه فقط خرج خوراک و یکمی پوشاکتو میده دیگه همین

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
نفقه زن دقیقا خوراک و پوشاک و مسکن و هزینه های درمانی و بهداشتی هست

نه اصلا اینطور نیست. نفقه زن بر اژاس یبک زندگیش تو مجردیش مشخص میشه. برای دختری که خونه پدریش فقط در حد خپرد خوراک تامین میشده نفقه در همون حده. برای دختری که سالی دو سه بار رفته سفر نفقه اینا هم حساب میشه. تحقیق کنید دوست عزیز

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیشنهاد مساوره بده اسی. تعرفه مساپره الان رو ششصد هفتصده. به نظرم از همینجا هم میتونی متوجه خساستش ب ...

دقیقا 👌

دلیل منطقی ای هم هست. مخصوصا مه ازدواج‌دوم و بعد از جدایی هست.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
با جمله اخرتون مخالفم. این چیزا خرج اضافی نیست‌ . ادما برای علایقشون خرج میکنن. نفقه زن که فقط خوزد ...

ی خانمی همین‌جا میگفت شوهرم کارمند شرکت نفت و پولدار رفتم دادگاه برای نفقه، ماهی ۲.۵ بهم میده

تازه ی بچه هم داره . 

پس بله نفقه خرجای ضروریه ، از نظر دینی هم فک میکنم برای خرجای ضروری باشه بیشتر . زن وظیفه انجام کار خونه اینا نداره البته از نظر دین و میتونه بابت اینا پول بگیره

از نظر وجدانی هم درست نیس ادم شوهرشو تیغ بزنه، بالاخره اون شوهره هم رویاهایی داره برای خودش و درامدش و ی مقدار خب حق داره، پول برای خودشه .  

زن بنظرم باید درامد داشته باشه خرجای اضافیش رو خودش بده مخصوصا تو این دوره زمونه 

یچیزدیگم گفت مثلا گفت من اهل مهمونی نیستم مثلا تولد من دونفره میگیرم بهتره دوست ندارم شلوغ باش وبریز ...

ببین خواهر من به خودت نگاه کن ببین مدل خودت چجوریه . اینا ملاک خساست نیست

اگه نمپسندی باهاش ازدواج نکن

تولد شما نهایت یکبار میتونه خانواده ها رو دعوت بکنه.

بعد چون یکبار ازدواج کرده . ذوق بعضی کارها رو نداره

البته که اینها هم بار اولشونه بعد از عروسی تغییر میکنن

من اقا هستم.

از ماست که بر ماست
ببین شما داری کلا زمینه بحث رو عوض میکنی. بحث ما سر مسائل مالی و مسئولیت آقا تو این موارد بود. که اع ...

نه بحث رو عوض نکردم‌. خودم خسیس نیستم از خسیس بودن هم متنفرم دفاعی هم نکردم از کسی . بحث مالی جداست ولی اینکه لزوما بخوایم بگیم چون استارتر گفته میخوام عمل کنم و ایشون مخالفت کرده پس خسیسه رو قبول ندارم حتی استارتر اگر میخواست خساست این آقا رو محک هم بزنه گزینه خوبی برای محک زدن انتخاب نکرده . به شخصه اگر خودم میلیاردر هم باشم با عمل مخالفم حالا شما ممکنه برداشت کنی من خسیسم. 

ی خانمی همین‌جا میگفت شوهرم کارمند شرکت نفت و پولدار رفتم دادگاه برای نفقه، ماهی ۲.۵ بهم میدهتازه ی ...

پولی که مرد در میاره برای خودش نیست. این تفکر اشتباهه‌. مگه رنی که خونه رو تمیز میکنه برای خودشه؟ غذا درست میکنه برای خودشه ؟ بچه ای که ترببتش میکنه فقط مال خودشه؟ 

در امد مرد مشترکه مال اهل خونه ست 

نه بحث رو عوض نکردم‌. خودم خسیس نیستم از خسیس بودن هم متنفرم دفاعی هم نکردم از کسی . بحث مالی جداست ...

ببین سعی میکنم تا جای ممکن موضوع رو شفاف کنم برات. 

گاهی از چند تا جمله ساده یک نفر میشه به کل شخصیتش پی برد. آقایی که تو جلسه خواستگاری با وقاحت تمام میگه خونه پدرت عمل کن به درد زندگی نمیخوره چون شخصیت طرف مقابلش و کرامت اون رو در نظر نگرفته. 

به قول شما به خاطر خساست نبوده و فقط با عمل مخالف بوده؟خیلی خب خیلی راحت خودش رو توضیح میداد و میگفت از پس تامین این هزینه ها برای خانم برنمیاد. نه بگه خونه پدرت عمل کن. 

این اوج عدم درک متقابل و بی منطق بودن اون آقا رو میرسونه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
پولی که مرد در میاره برای خودش نیست. این تفکر اشتباهه‌. مگه رنی که خونه رو تمیز میکنه برای خودشه؟ غذ ...

اره ولی نه اینکه با این اوضاع طرف چند میل بدع برای لباس چند میل ارایشگاه چند میل فیشال چند میل عملی که تازه مد شده و ... 

من بنظرم ی خانم باید عزت نفس داشته باشه مدام از جیب شوهرش تیغ نزنه و دستش جلو شوهرش دراز و چشمش ب جیبش نباشه ، ی بخش خرجشو خودش بده، بخش خرجای غیر ضروری  

اره ولی نه اینکه با این اوضاع طرف چند میل بدع برای لباس چند میل ارایشگاه چند میل فیشال چند میل عملی ...

مرد باید دقت کنه با خانمی ازدواج کنه که از پس هزینه های زندگی که تو دوران مجردی داشته بر بیاد. زنی که تو مجردیش این خرجا براش عادی بوده حق داره از شوهرشم بخواد. ولی کسی که تو مجردی از این هزینه ها خبری نبوده دیگه حق درخواست چنین چیزایی رو نداره

بنظرم اگر نمیتونی صرفه جو باشی تو زندگی قبول نکن بخصوص با این گرونی   من نمیدونم چه اصراریه همه خانما میخوان شغل داشته باشن  اگر واقعا اوضاع مالی همسرتون خوب نیست  خانم هم بتونه کار کنه خوبه ولی وقتی میشه بایکم صرفه جویی  زندگی کرد نیاز نیست حتما سر کار برین