2777
2789

اره

اعتراف میکنم که به نام کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه یه موقع باهات گرم گرفتم احیانا هم مرد بودی به خودت نگیر چون منظوری ندارم.                                                                      کاربری ترکیده از سال ۱۴۰۰

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانوما ۲۱ سالمه 

عید فطر امسال میشه دومین سالی که عقد)نامزد کردم. 

همسرم یه پسر کاریِ.. از همون اول خواستگاری گفتند خونوادش که وضعمون در حدی نیست که بخوایم واسه پسرم کاری انجام بدیم و چیزی بگیریم.. خودمونم هیجی نداریم.. 

همسرم نه ماشین داشت و نه خونه.. ولی پسر کاری چون بود و یک سری ملاک های من رو داشت ازدواج کردم 

خونواده خودش که هیچی ندارن.. در حد زندگی خودشونن.. بعد عقد پدر من و همسرم ، دوتایی وام ازدواج رو گرفتیم اون موقع نفری ۲۰۰ بود یک سال و خورده ای پیش .. بعد همسرم پیشنهاد کرد که وام ازدواجت رو بدین من که با وام خودم روهم کنم خونه بگیرم.. داداش بزرگمم پدر خانمش وامش رو داد و.. 

خیلی محترمانه گفت و منم چون دوسش دارم و زندگیمون برام مهمه با خونوادم صحبت کردم و اونم تا حدودی راضی نبودن اما من متقاعدشون کردم که اگر وام رو بدید بهش و خونه بگیره خیلی بهتره.. وگرنه تا اخر عمر باید دنبال خونه اجاره ای باشیم. خلاصه خونوادم راضی شدن و ۲۰۰ تونن دادن به همسرم قرض برای خونه بگیره.. و قرار شد که بعد خونه گرفتنش قرضش رو به سکه پس خونوادم بده که با توجه بع نوسانات قیمت و بی ارزش شدن پول به موقعش با اون پول خونوادم جهزیه بگیرن برام

خونواده خودش که هیچی ندارن.. در حد زندگی خودشونن.. بعد عقد پدر من و همسرم ، دوتایی وام ازدواج رو گرف ...

همسرم وقتی پول رو گرفت رفت اقدام کنه براب ثبت نام مسکن ملی ها که به زوج ها میدن.. ولی از شانس روزگار مارو ثبت نام نکردند و گفتند زمان و ظرفیت ثبت نام و.. تموم شده و با کلی پیگیری گفتند منتظر باشید تا اخر ماه باز میشه ظرفیت ثبت تامتون میکنیم(شورا) گفتند.. ماهم منتظر قبت تام موندیم حدودا ۴ ماه و خبری نشد.. همسرم دید داره این پول بی ارزش میشه اگه همینطور تو دستش بمونه.. از طرفی هم ب ما قکل داده بودن مسکن باز میشه

خب

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
همسرم وقتی پول رو گرفت رفت اقدام کنه براب ثبت نام مسکن ملی ها که به زوج ها میدن.. ولی از شانس روزگار ...

همسرم دید تا بخواد باز بشه ارزش پول کم میشه .. به خاطر همین فکراش و کرد و دنبال گشت و پولش رو چند جا سرمایه گذاری کرد.. 

نمیدونم به خاطر شرایطی که داره .. شرایط خونوادگی فکر میکنم.. کلا با خانوادش و مدرش مشکرت نمیکنه و باهم تفاهم ندارن.. و خودش با چند نفر مشورت کرد و بعد رفتیم تهران دوتایی باهم .. و تو ی هلدینگ مرداد ماه پول رو سرمایه گذاری کنیم و ۱۵۰ ملیون داد به هلدینگ تا سود ماهانه و بعدش سود و پول اصلی رو اخرش بده با یک شرایطی..  

همسرم دید تا بخواد باز بشه ارزش پول کم میشه .. به خاطر همین فکراش و کرد و دنبال گشت و پولش رو چند جا ...

منم کلا ۱۹ _۲۰ سالم بود و تازه نامزد کردم و عقلمم نمیرسید و الانم نمیرسه.. رو شوهرن خیلی حساب باز کرده بودم و اوایل عقد هم بود دیگه شدتش بیشتر.. خونواده خودش خبر نداد سرمایه گذاری کرده منم راز دار شوهرم مثلا.. به خونوادم نگفتم برا چی رفتیم تهران.. خلاصه چند ماهه اول سود ماهانه اندک دادن و ماه های بعد فلنگ و بستن و کلاه بردار بودن و کل پولمون رو خوردن