2777
2789
شوهرم بنظرم قدری مرد بود که قید دانشگاهشو بزنه بره ب جاش کار کنه.. الانم میگه من برای زندگیمون شده م ...

میدونی عزیزم زندگی سخته بالا وپاییناش زیاده.. شعار نمیدم.. فقط میخام بگم در شرایط خودتم فقط من همسرم عاقل تره پولاشو هدر نمیده ولی شدیدا عین شوهر خودته بی پشتیانه.. تنهاست.. از جهت مالی بسیار در شرایط بدی هستم ولی چون انسان خوبیه دلم نمیاد تنهاش بزارم.. نمیدونم چرا حس کرذم عین منی.. اول سرزنشت کردم اما دیدم ومیغهمم چرا کنارشی .. من دوسش ندارم ها ولی چون انسان خوبیه کنارشم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید
شوهرم بنظرم قدری مرد بود که قید دانشگاهشو بزنه بره ب جاش کار کنه.. الانم میگه من برای زندگیمون شده م ...

چند باریه تو این ماه های اخیر گفته دنبال اینم اگر بشه خودم برم  خارج از ایران چند ماه کار کنم.. پول دیتار یا دلار در بیارم که بیارم ایران.. میگه انطور میتونیم زندگیمون رو تغییر بدیم . اصلا دلم راضی نیست ولی یچیزی بره تو مخش دیگه حرف حرف خودشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونی عزیزم زندگی سخته بالا وپاییناش زیاده.. شعار نمیدم.. فقط میخام بگم در شرایط خودتم فقط من همسرم ...

عزیزم.. کار خوبی میکنی.. قدر شوهر خوب و وفا دار رو بدون.. من هم مثل دختر های امروزی نیستم چشم پی پول کسی باشه و توقع بی جا داشته باشم.. شوهرم خیلی خوبه ولی مشکل نداشتن پشتوانه هست.. همینه که گند زد تو همه چی

عزیزم.. کار خوبی میکنی.. قدر شوهر خوب و وفا دار رو بدون.. من هم مثل دختر های امروزی نیستم چشم پی پول ...

اخه همسرم ن پدر داره ن مادر.. من برم دق میکنه.. دلم نمیاد بخدا سه ساله نشده لباس بخرم انقدر مشکلات مالی داریم ولی خب بقول خودت انسان چشم پاک وخوبی هستنذ.. کاش شرایط افتقادی بهتر بشه... خدا ب من وشما کمک کنه عزیزم.. ناراحت نباش درست میشه بخدا.. خیلی دختر خوب وعاقلی هستی آفرین برای این همه درکت 🌺

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

اسی بیشتر این درد و دل نکن تا نگفتن طلاق بگیر .....از یه مرد بیست و چند ساله توقع چی دارن اونم‌کسی که رو پای خودشه خب اشتباه کرده....این تجربه میشه البته خودتم مواظب باش همش با احساس پیش نرو که دوسش داری و مطمعن باشی چشماتو باز کن ما که اقات رو نمیشناسیم شاید هم بهترین باشه شاید هم کارای احمابانه پشت هم انجام بده ....نمونه شوهر خودم رو پای خودش بود خودش رو به همه کاری میزد اما شوهر خواهرم پشت سر هم گند بالا میاورد تا حالا که هنوز هیچی ندارن و خواهرم در فقر زندگی می کنه حالا بعد دوبار ادم عاقل بار بعدی اشتباه کنه معلومه دیگه  بی عقلی میکنه بازم مواظب باش ایشالا که خیره و خوشبخت بشی 

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
اخه همسرم ن پدر داره ن مادر.. من برم دق میکنه.. دلم نمیاد بخدا سه ساله نشده لباس بخرم انقدر مشکلات م ...

نگاهتون ب خدا باشه .. منم هست.. به حضرت معصومه میگم خانم جان خودت ازدواج مارو جور کردی.‌ بقیشم درست کن خودت.. 

الانم چون خیلی وقته تو دلم مونده و هیچ کسیو ندارم درد دل کنم اومدم اینجا فقط بگم خالی بشم.. عقده هام رو بگم.. خیلی نی نی سایتو دوست دارم وقتی کسیو ندارم خیلی ها هستند تو مجازی که گوش شنوات میشت

اسی بیشتر این درد و دل نکن تا نگفتن طلاق بگیر .....از یه مرد بیست و چند ساله توقع چی دارن اونم‌کسی ک ...

مرسی بابت راهنماییت کاملا حرف حق رو زدی‌‌.. به دل نشست.. اونم از دل پر و نداشتن کسی اومدم گفتم.. تموم دغدغه ام اینه که این موضوه باعث شده غرور شوهرم رو زیر سوال ببرم و اقتدارش رو از بین دارم میبرم.. تموم نگرانینم این احساس سردی و بدی هست که بین منو همسرم خدانکرده ممکنه ایجاد بشه 

میتونی کمک کنی؟

عزیزم اول با باقی مانده پولتون برید طلا بخرید 

و تا زیر ی سال نفروشیدشون ..

قدم دوم به خانواده ات بگو تا روی اون پول وام ازدواج حساب نکنن...

چون فعلا فعلا ها شرایط باز پرداختش رو نداره همسرت 

سوم همسرت ی شغل خوب پیدا کنه و مشغول بشه 

قسطارو بده و ما بقی رو پس انداز کنید خورد خورد طلا ، دلار یا دینار بگیرین 

شما خودت هم اگه میتونی بدو سراغ ی شغل پاره وقت و کمک باش 

بعد ی سال همه چیز رو نقد کنید یه خونه نقلی بگیرین 

پایین شهر یا .. مهم نیست فقط بگیرید .. زندگی رو شروع کنید چون عقد طولانی هم خانواده هارو خسته میکنه و هم خودتون اذیت میشید 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه اشتباه میکنن تو هر سنی باشن
فعلا باقی مونده پول رو طلا یا دلار بگیرین و خودتم برو سر کار و سعی کن کارای خوب رو یاد بگیری که بعدا بتونی مستقل کار کنی، مثلا فقط منشی نشو بلکه تو خیاطی یا پرده دوزی یا حسابداری یا هر جایی که امکان یادگیری خودت باشه کار پیدا کن که کار مفید یاد بگیری حتی اگه حقوق پایین باشه

اگه خواستی عروسی کنی هم تا یه مدت خونه پدرشوهرت زندگی کنی هم اشکالی نداره در صورتی که خوش اخلاق باشن تا هزینه هاتون بیاد پایین، کلا سعی کنید تا جونید زیاد کار کنید و زیاد پول جمع کنید،

سعی کنید دیگه جایی سرمایه گذاری نکنید با پول چون اوضاع خوب نیست و مدیریت و نوسانات زیاد ث پولتون پودر میشه پس پول تون رو جاهای امن مثل طلا ذخیره کنید

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

شوهرت خیلی ساده و بی فکر هست، اینجوری پیش برید زندگیتون نابود میشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان