2777
2789
عنوان

کیا تروما های کودکی داشتن

204 بازدید | 24 پست

حلشون کردین؟ چطوری؟ 

من عزت نفسم خیلی پایینه. مامانم به تازگی عذاب وجدان گرفته اومده ازم حلالیت بگیره برام یه چیزایی تعریف کرده از کودکیم. تازه فهمیدم علت تمام اضطراب ها و ناامنی های روانیم چیه. 

یک ساعته فقط دارم گریه میکنم و دلم برای خودم میسوزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پراز ترومام 

پر از اسیب جسمیو روحی 

نتونستم حل کنم فقط برام کمرنگ. شدن 

آثارشون هنوزم رومه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

من به شدت آدم مضطرب و استرسی هستم.و این ریشه در کودکی می دونم.نمی دونم بهش تروما میگن یا نه ولی هنوز دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم جوری که زندگیم تو خیلی مسیر ها متوقف کرده 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

از سر تا انگشت پا ، پر  از تروما کودکی هستم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
تو فکر کن یه پدر و مادر ناآگاه از شیوه درست تربیت با فرزندشون چه رفتاری میتونن داشته باشن. همه اون ر ...

اخه تروموا فرق داره....شیوه غلط تربیت اینه که کثلا بهش زیاد بگی دستت بشور .وسواس بشه....تروموا یعنی یهو بش بگی میدمت به یکی دیگه بزگت کنه ها بعد بچه تا یک مدت زیاد تو ترس شدید باشه

من نتونستم به شدت اعتماد به نفسم پایینه و اضطراب اجتماعی دارنو با هیچ کی نمیتونم ارتباط بگیرم نمیتونم جلو جمع حرف بزنم

چه غم انگیزه که ما خودمون نخواستیم اینجوری باشیم ولی شدیم 

لعنت به این دنیای بی عدالت 

اخه تروموا فرق داره....شیوه غلط تربیت اینه که کثلا بهش زیاد بگی دستت بشور .وسواس بشه....تروموا یعنی ...

من بابت کوچکترین خطایی که حق طبیعی هر بچه ای تو اون سن بودم شدیدا تنبیه شدم. اینا تروما نیست؟ من به شدت خود سرزنشی دارم الان. هر اتفاقی مزوقته خودمو مقصر میدونم. حتی وقتی حالم بد میشه کاملا ناخوداکاه به خودم گرسنگی میدم. به بقیه میگم‌سیرم. حس سیری دارم ولی خودم میفهمم من انگار دارم خودمو تنبیه میکنم 

مشکلات اجتماعی شدیدی دارم. همش هم به خاطر این که مادر پدرم طردم کردن و براشون یک بچه ی نامرئی بودم.م ...

من همه این چیزا که برام تعریف کرده بود رو‌یادم رفته بود. یعنی انقدر دردناک بودن بزام که عمدا فراموش کرده بودم. یه تصویر خیلی شیک و رویایی از والدینم تو ذهنم ساخته بودم. الان فهمیدم اوضاع چطور بوده 

من بابت کوچکترین خطایی که حق طبیعی هر بچه ای تو اون سن بودم شدیدا تنبیه شدم. اینا تروما نیست؟ من به ...

مامان منم اینجوریه....هرررچی میشه میگه تقصیر منه ببخشید...خاک تو سرم بشه...دلم براش میسوزه

من نتونستم به شدت اعتماد به نفسم پایینه و اضطراب اجتماعی دارنو با هیچ کی نمیتونم ارتباط بگیرم نمیتون ...

به نظرم هر چند تقصیر ما نرود اما مسئولیت خوب شدنمون با خودمونه نباید توی حس قربانی شدن گیر کنیم