2777
2789
عنوان

کیا تروما های کودکی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 24 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه تا یه حدی تراماتایزن، هیچکس کاملا سالم بزرگ نشده چون هیچ پدر و مادری کامل نبودنفقط کم و زیاد دار ...

درسته ولی دقت کنی ما نسلی هستیم که بهش آگاه شدیم. وگرنه ساید همون مادر من خودش قربانی مادربزرگم و اون خودش قربانی مادرش روده 

به نظرم هر چند تقصیر ما نرود اما مسئولیت خوب شدنمون با خودمونه نباید توی حس قربانی شدن گیر کنیم

خب باید چکار کنیم؟ چجوری خوب شیم اعتماد بنفسی که ازمون گرفتنو چجوری برگردونیم با اون همه طرد شدن و سرکوفت زدنا و مقایسه شدنا چجوری مثل بچه های عادی با اعتماد بنفس و شاد باشیم؟

خب باید چکار کنیم؟ چجوری خوب شیم اعتماد بنفسی که ازمون گرفتنو چجوری برگردونیم با اون همه طرد شدن و س ...

من داشتم پیش خودم با خودم حرف میزدم چند تا چیز بود که حالمو بهتر کرد 

یکی اینکه تو از قبل اینکه وارد این دنیا بشی و عضوی از این خانپاده باشی ارزشمندی. اصلا همینکه تو آفریده شدی و تو رحم مادرت ازت مراقبت شد یعنی تو موجود ارزشمندی هستی 

خب باید چکار کنیم؟ چجوری خوب شیم اعتماد بنفسی که ازمون گرفتنو چجوری برگردونیم با اون همه طرد شدن و س ...

و اینکه تو نباید نسبت به کودکی خودت حس بدبخت بودن داشته باشی برعکس. به خودت بگو تو با وجود همه این مشکلات وقتی هنوز یه بچه نابالغ و ساده بودی ولی با وجود تمام این مشکلات قوی بودی ورشد کردی. الان شدی یه دختر مهربون، با احساس و هر ویژگی مثبتی مه خودت داری. این یعنی تو نه تنها ارزشمندی بلکه بسیار هم قوی بودی بدون ابنکه اصلا خپدت بدونی 

چرا احساس می‌کنی عزت نفست پایینه بعضی وقتا این فقط تصور خودت از خودته ب راحتی ب خودت برچسب نزن عزیزم ...

بابت این موضوع تراپی نرفتم ولی من خیلی خودسرزنشی دارم. هر اتفاق بدی برام میوفته خوپمو مقصر میدونم حتی اگر ربطی له من نداسته باشه. همش تشنه محبت نامزدم هستم انگار

بابت این موضوع تراپی نرفتم ولی من خیلی خودسرزنشی دارم. هر اتفاق بدی برام میوفته خوپمو مقصر میدونم حت ...

اینایی ک میگی چیز عجیبی نیست عزیزم 

همه خودسرزنشی رو دارن ولی خب کم و زیاده اینطوری نیست که یکی صد باشه و یکی صفر 

درباره تشنه محبت بودن ب نامزدتون اگر نامزد رسمیته چ عیب داره

کلا دخترا موجودات وابسته ترین و دنبال محبت کلامی و توجه هستن تا وقتی ب رابطه ضربه نزنه اشکالی نداره 

اگر موارد جدی تری داری ی حرف دیگری ولی این چیزا زیاد عجیب نیست