2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکم آوا و کلمه رو راحت تر انتخاب کنکلا حرف ل ر کنار هم سخته تلفظشکیانا راحتتره ولی پسندم نیست

اگر منظورت الارا هست چون ما ترکا راحت تلفظ میکنیم برای همین 

اگر منظورت الارا هست چون ما ترکا راحت تلفظ میکنیم برای همین

اسی دلارام خیلی تکراری شده جدیدا دور و برم زیاد میبینم ، آدلیا هم قبلا یه بار شنیدم اصلا خوشم نیومد با احترام... عام پسند نیست. ولی از کیانا و الارا خیلی خوشم اومد. اگر بچه خودم بود میزاشتم کیانا، چون هم خوش لفظ هست هم خوش معنی.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
اسی دلارام خیلی تکراری شده جدیدا دور و برم زیاد میبینم ، آدلیا هم قبلا یه بار شنیدم اصلا خوشم نیومد ...

بله دلارا هستش اسم مد نظرم ولی بازم راست میگی ممکنه یکی که دوستش نداشته باشی اسمی داشته باشه که با وجود اینکه اون اسم قشنگه اما چون رو اون طرفه بدت بیاد الارا هم اسم خیلی خاصیه کیانا هم اسم خودمه :)

بله دلارا هستش اسم مد نظرم ولی بازم راست میگی ممکنه یکی که دوستش نداشته باشی اسمی داشته باشه که با و ...

هه پس چرا اسم کیانا رو پرسیدی؟ برای خودت بود یا تو راهی؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.