2777
2789
عنوان

چرا همچین کاری کرده بنظرتون

181 بازدید | 15 پست

یه اتفاقی افتاده نمیدونم منظور طرف از این کار چی بوده یعنی به نیک بگیرم یا به بد

طرف زده چتمون که برای سه چهار ماه پیش هست رو حذف دو طرفه کرده چت راجب درس بوده

چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

خب فقط واسه خودش پاک میکرد

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

من عادت دارم دوطرفه پاک میکنم

حتی بعد از سه چهار ماه؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید تیکش پیش فرض برای حذف دوطرف بوده

یا اگرر واقعا کنجکاوی حضوری ازش بپرس

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیشتر ببینید
شاید تیکش پیش فرض برای حذف دوطرف بودهیا اگرر واقعا کنجکاوی حضوری ازش بپرس

نه نمیپرسم هیچوقت

ولی من فکر میکردم از من خوشش میاد

دلم شکست راستش

ناراحت نشو چون منم چند روز پیش ندانسته این کار و برای یکی از دوستام انجام دادم میخواستم برای خودم پا ...

وقتی زده پاک کرده یعنی نمیخواسته چتم تو صفحه تلگرامش باشه.

این بیشتر منو ناراحت میکنه

درصورتی که من میخواستم تا آخر عمر چتشو نگه دارم🥲 

نه نمیپرسم هیچوقتولی من فکر میکردم از من خوشش میاددلم شکست راستش

توقع وانتظار بیجا بوده 

شاید از نظر اون یه دوستی و درسی اینا بوده تو برا خودت پلن عشق و علاقه چیده بودی اگرم چیزی بگی میگن پیش خودت این فکرا رو کردی یا ما که هیچ فکری نداشتیم و ..

چرا دلت بشکنه مگر اون در تو احساسی ایجاد کرده بوده؟

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیشتر ببینید
توقع وانتظار بیجا بوده شاید از نظر اون یه دوستی و درسی اینا بوده تو برا خودت پلن عشق و علاقه چیده بو ...

نمیدونم حس کردم به بهانه درس اومده بود پی ویم

چون خودش جزوه ریاضی رو تو گروه گذاشت دوهفته بعدش همون جزوه رو از من گرفت 

و حس های دیگه به صورت حضوری که فقط دخترا میفهمن

نمیدونم حس کردم به بهانه درس اومده بود پی ویمچون خودش جزوه ریاضی رو تو گروه گذاشت دوهفته بعدش همون ج ...

همشون همینن .. براشون عادیه

میگم اگر چیزی بگی میگن ما که دوست عادی ایم همه دوست ما حساب میشن😂

درکت میکنم 

مگر یکی که واقعااا خودش پا پیش بزاره و از حسش بگه یا قصدش جدی باشه

بیشتر ببینید
همشون همینن .. براشون عادیهمیگم اگر چیزی بگی میگن ما که دوست عادی ایم همه دوست ما حساب میشن😂درکت می ...

اخه خیلی مذهبی هست

و مغرور

عین خودم دقیقا