یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
نه نمیپرسم هیچوقتولی من فکر میکردم از من خوشش میاددلم شکست راستش
توقع وانتظار بیجا بوده
شاید از نظر اون یه دوستی و درسی اینا بوده تو برا خودت پلن عشق و علاقه چیده بودی اگرم چیزی بگی میگن پیش خودت این فکرا رو کردی یا ما که هیچ فکری نداشتیم و ..
چرا دلت بشکنه مگر اون در تو احساسی ایجاد کرده بوده؟
تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشیتو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤ من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
نمیدونم حس کردم به بهانه درس اومده بود پی ویمچون خودش جزوه ریاضی رو تو گروه گذاشت دوهفته بعدش همون ج ...
همشون همینن .. براشون عادیه
میگم اگر چیزی بگی میگن ما که دوست عادی ایم همه دوست ما حساب میشن😂
درکت میکنم
مگر یکی که واقعااا خودش پا پیش بزاره و از حسش بگه یا قصدش جدی باشه