2777
2789

من ی ضد افتاب بی رنگ میزنم ارایش نمیکنم خیلی خوشگلم

به خودشون نمیرسن  یا پولشو ندارن یا حوصلشو تازه میگنن ما خوشگلیم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

به بهداشت فردیشون اصلا نمیرسن بدم میاد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چون شما خیلی پررو و بی ادب هستین و همش میگین چرا به خودت نمیرسی و ارایش نمیکنی 

انتظار داری چی جواب بدیم

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

خو شاید راس میگن 

من موهام لخته ازم مبپرسن کجا کراتین کردم وقتی میگم کراتین نیس باور نمیکنن تازه ی عده برمیگردن میگن نمیخای نگی نگو ولی دروغم نگو🤦🔪 اخه این چ حرفیه

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

من از همونایی هستم که ارایش نمیکنم و خودم فکر میکنم بدون آرایش نه در حد فوق العاده ولی خب خوبم و خوشگلم .. بعضیا میگن اره بعضیا هم میگن نه یه آرایش کم هم کنی خیلی خوشگل میشی .‌ هم پولش رو دارم هم حوصلشو .. ولی به خاطر عقایدم این کارو نمیکنم یا اگر انجام بدم در حد خیلییی کم که اصلا مشخص نشه  

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
نمیگم همه ولی خیلیا ممکنه این زیبایی ذاتی رو داشته باشن ولی کسی که خوشگل ذاتی باشه دیگه انقد ها هم ج ...

ببین  ندرت پیدا میشه کسی پوست صاف بدون جوش 

چروک داشته باشه 

جوش سرسیاه نداشته باشه 

بعد پوستاشون داغونه بعد میگن خوشگلیم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

شما خودتون فهمیدین پول ندارن تنهایی؟ 

چه زشت حرف میزنین 

به ظاهر دیگران چیکار دارین 

حسود نباشیم

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

ولی من دیدم که به خودشون میرسن خیلیم خوشگلن!!!ولی اصرار دارن بگن مارو فقط همین ضدافتاب بی رنگ خوشگل کرده یا چیزی به جز همین نمیزنیم خدادای زیباییم درصورتی که چهره قبلیشونم دیدیم😑😑😑😑 خب رک بگو راز زیباییمو نمیخوام بگم نه اینکه با ضدآفتاب لاپوشونی کنی

یه دوستی داشتم سبزه ی تیره بود هی روز به روز این پوستش درجه به درجه روشن تر میشد روشم یه ضد افتاب بی رنگ میزد میگفتم چیکار کردی میگفت صدافتابم بی رنگ خارجیه🤣🤣