2777
2789
عنوان

افطاری دارم فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 49 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم با دوستان موافقم یبار سبزیشو خوب سرخ کردم شوهرم قرمه سبزیا رودید دیوونه شد😂

وقتی روغن میندازه روغن تیره پس میده ولی خورشتو هم میزنی بالا میاد خورشت قرمز تره ترکیب جالبی میشه

البته جوری سرخ نکنی سبزیا برشته بشن یا بسوزن اینطوری مضره جدی ولی خوب با حوصله سرخ کن و هم بزن

لیمو عمانی هم فقط پره های سیاه داخلشو بنداز. کامل ننداز ممکنه تلخ کنه

رب گوجه دارچین نزنی یکوخت ادویه هاروحتی نمک رواول پخت اضافه کن باعث میشه خشمزه بشه خوب سبزیواقدتفت بده تاسیاه بشه شنیدم پیازچه توسبزی قرمه خیلی خوب میشه لعاب میده پیازم زیادرنده کن

چرا دارچین نزنم؟

دارچین طعمش و عطرش به شیرینی میزنه مناسب غذاهای رب داره مثل مرغ و قیمه برای قورمه سبزی پودر زیره بزن فقط زیاد نباشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بیشتر ببینید
با اجازه استارتر ببخشید من داشتم مسواک میزدم ندونستم که داره اذان میده میگم نکنه کمی آب رو ناخواسته ...

از دفتر سوالات شرعی بپرس  ۰۵۱۳۲۰۲۰

چون وقتی روزه باشی و ندونسته حواس پرت بشه چیزی بخوری میگن اشکال نداره

ولی اگه اذان صبحو بگن و دقت نکرده باشی ب تایم اذان و چیزی خورده باشی میگن روزه باطل میشه

خودم قراره درست کنم با مادرشوهرم چون سوپ رو سپردم به آشپز دیگ کارای دسر و غذا با خودمه

غذا رو هم ،بسپار به آشپز 

تعداد زیاده ،ممکنه اون طور که بخوای پیش نره 

شما بقیه چیزارو مدیریت کن

😐🤷🏻‍♀️

منم فردا مهمون دارم ولی فقط بیست نفر

دارچین به قرمه نزن مال قیمه هست.یکم دنبه بزن خیلی خوشمزه میکنه.بعد پخت غذا حدود یکساعت بزار روی حرارت خیلی کم جا بیفته.چیزی که میخوای میشه.دسر چی درست میکنی؟ من همون سوپ و قیمه.نشستم هویچ خورد میکنم.بقیه کارهاتو زیاد سخت نگیر

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!