2777
2789
عنوان

پروژه ایران‌ رود و نابودی ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 85 پست
حکومت میخواد طرح رو اجرا کنه یا دولت؟

یکین دیگه متوجه منظورتون نمیشم عزیز دل اصل مطلب اینه که فاجعه رخ میده و ایران عملا به دوقسمت تقسیم میشه در ضمن دقیقا از نزدیکی تهران باید رد شه تهران هم در گودی قرار داره یعنی همیشه یه خطر بالقوه برای تهران وجود داره با فرض محال که در بهترین حالتم اجرا کنن در نهایت با افزایش سطح آب اقیانوس‌ها بخش زیادی از ایران از طریق همین رود میره زیر اب

شاید اون یه طرح دیگست این طرح هنوز شروع نشده اگر با لوله باشه هیچ احدی اعتراضی نداره

ایران رود فقط به پیشنهاد بوده و رد شده

الان در بندر عباس اب شیرین کن دارن و اب کارخانه جات و معادن استان کرمان از اونجا تامین میشه 

یه اب شیرین کن هم برای استان سیستان بلوچستان زدن

قصد دارن از این راه کمبود اب رو حبران کنن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایران رود فقط به پیشنهاد بوده و رد شدهالان در بندر عباس اب شیرین کن دارن و اب کارخانه جات و معادن اس ...

امیدوارم هیچ وقت اجرا نشه اگر خوب بود عربستان مطمئن باشید با این سیستمی که داره سعی میکنه کشورشون آباد و سرسبز کنه تا حالا ده بار اینکارو کرده بود اما عیچ کشوری یکهو مثل اینجا یک عده تصمیم نمیگیرن بعد اجرا کنن کلی مشاوره بررسی و موارد دیگه رو طرحاشون انجام میشه الان یک طرح تو مشهد انجام دادن یک پارکینگ بالای ده سال نبش یک چهارراه چقدرم هزینه کردن همیشه خالیه جائیه که اصلا نیازی نداشته درحالیکه شهرداری مهندسی ارزش داره پیمانکاران مشاور داره که باید بررسی کنن این موارد و بعد جایی که تو مشهد همیشه به شدت حجم ماشین زیاد و جای پارک کمه یه پارکینگ نداره این فقط نمونه کوجیکشه

امیدوارم هیچ وقت اجرا نشه اگر خوب بود عربستان مطمئن باشید با این سیستمی که داره سعی میکنه کشورشون آب ...

نمیشه

این چرت و‌پرت های اینستاس باور نکن

نمیشهاین چرت و‌پرت های اینستاس باور نکن

من اینستا ندارم عزیز دل و هر وقت هرچی گفتم درست دراومده زمانی که همه میرفتن بورس میدونستم یه بازیه و مردم درنهایت شدیدا متضرر میشن در حالیکه دولت همه رو به سرمایه گزاری بورس تشویق می‌کرد به همه گفتم الان از بورس هرچی دارید دربیارید که بعد فاجعست همه سرمایتونو از دست میدین و همونم شد الانم این پروژه اجرا بشه به حرف من اونایی که اینجا دفاع کردن ازش میرسن

من اینستا ندارم عزیز دل

از هر جایی خوندی مطمین باش شروع شایعه اش از اینستا بوده

یه سری ادمین هستن که با جنجال و شایعه سازی ویو میگیرن

کلا فیک نیوز زیاد شده

از هر جایی خوندی مطمین باش شروع شایعه اش از اینستا بودهیه سری ادمین هستن که با جنجال و شایعه سازی وی ...

نه عزیز دل مطالب مفصل در موردش دیدم اینستا ندارم و علاقه ای هم بهش ندارم نه اینستا دارم نه فیس بوک نه تیک تاک نه واتساپ و..

الان تو اینترنت سرچ کردم اسی نوشته از مطالعه فراتر نرفته هزینه زیاد میخواد اجرا نمیشه این طرح

امیدارم ولی اینا کاراشون حساب کتاب نداره قابل پیش بینی نیستن قبول دارید؟

پروژه ایران‌رود هم یعنی قصد دارن دریای خزر و به خلیج فارس وصل کنن

این پروژه ها شعره

چندین سال قبل مطرح شده ولی اجرایی نیست

بیشتر حرف تا عمل . هیچی هیچی نمیشه

برق و اب و گاز نداریم‌ چطور میتونیم کاری انجام بدیم که در توان صد سال بعدمون هم نیست

از ماست که بر ماست
امیدوارم هیچ وقت اجرا نشه اگر خوب بود عربستان مطمئن باشید با این سیستمی که داره سعی میکنه کشورشون آب ...

عربستانم یه ویترینه ، عادت کردیم به خود تحقیری، تو همین سال گذشته ۵ میلیون اصله درخت تو ایران کاشته شد اما کسی نفهمید اونوقت ۳ میلیون اصله درخت تو عربستان کاشته شد خود تحقیر های وطنی اونو دیدن و تو سر ایران زدن، هیچوقت هیچوقت کشورهای مصرف کننده عربی رو با ایران مقایسه نکنید، گفتم که بزرگترین آب شیرین کن دنیا رو تو سیستان و بلوچستان ساختیم کسی نفهمید اما میگین اگه خوب بود عربستان میساخت؟ انقدر عقل و منطق تونو نسپارین دست فضای مجازی، اینهمه پیشرفت های علمی ایران با وجود اینهمه تحریم رو نمیبینید و مقایسه اش میکنید با عربستان؟ عربستانی که فقط بلده خرج کنه ، پول نباشه هیچی نیست، یه عده تن لش گاو شیرده ، کجا دیدین یا شنیدین عربستان یا کشور عربی کار علمی با جوونای خودش انجام بده؟ هیچوقت هیچوقت ایران عزیز رو‌ با هیچ جای دنیا مقایسه نکنید، وطن جان و ریشه ماست، مشکلی هم باشه باید ساخت نه اینکه زد تو سرش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃