2777
2789

چند وقت پیش یه نفر تاپیک خودکشی زده بود که از زندگی سیر شده و می خواد خودکشی کنه کلی باهاش صحبت کردیم و بعد معلوم شد وسواس داره و از دست این وسواس به تنگ آمده و می خواد خودش بکشه! 

گفتم چرا نمی ری پیش روانپزشک تا برات دارو بنویسه؟ 

گفت آخه همه می گن این داروها برای بدن ضرر داره! 🫤

گفتم به نظرت هر چقدر هم ضرر داشته باشه ضررش از خودکشی کمتر نیست؟ 😒😒😒

همین عقل ندارن که به این مرحله می رسن! 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

منم این مشکل رو دارم و میخواهم بخاطر این مشکلم خودمو بکشم

ولی دارو هم خوردم اثر نداشت و اینکه نتوستم ادامه بدم حالم بد میشد باهاش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ضرر داره من خوردم ی مدت خوردم قد گاو شدمولی ب این نتیجه رسیدم فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم ن دارو ...

دیگه وقتی طرف به مرحله خودکشی رسیده  مصرف دارو از همه چیز براش مهمتره

وس چه واسی‌

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

چه طرز حرف زدنه اخه ! نه بهش راهنمایی بده نه اینجوری توهین کن زمین گرده ممکنه برای خودتم پیش بیاد ! درضمن همین فکرش هم بخاطر وسواسشه اصلا برای همینم میخواسته خودشو بکشه حتما

منم این مشکل رو دارم و میخواهم بخاطر این مشکلم خودمو بکشمولی دارو هم خوردم اثر نداشت و اینکه نتوستم ...

چه دارویی مصرف کردی؟  گاهی وقت ها تا چند تا دارو باید تغییر بدی تا دارویی که به بدنت جواب می ده رو پیدا کنی

چه طرز حرف زدنه اخه ! نه بهش راهنمایی بده نه اینجوری توهین کن زمین گرده ممکنه برای خودتم پیش بیاد ! ...

دیگه همچین حرفی نشونه بی عقلی طرف هست

چه دارویی مصرف کردی؟ گاهی وقت ها تا چند تا دارو باید تغییر بدی تا دارویی که به بدنت جواب می ده رو پ ...

چندبار داروهام رو عوض کردم

آخرین بار دیگه داشتم بخاطر داروهام جون میدادم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

عزیزم کسایی که دچار یک سری وسواس ها یا اختلال های روانی هستن خیلی کم پیش میاد که به روانشناس مراجعه کنن یا معمولا به اجبار اطرافیان میان تنها راه درمان این افراد فقط فقط پذیرش این موضوع هست و اینکه با روانشناس همکاری کنن تا به نتیجه دلخواه برسن 

پس نمیشه گفت عقل نداره چون اون افراد یک سری چیزا دست خودشون نیست 

عزیزم کسایی که دچار یک سری وسواس ها یا اختلال های روانی هستن خیلی کم پیش میاد که به روانشناس مراجعه ...

طرف مادر دو تا بچه بود بعد می گفت می خوام برم خودم از پشت بوم ساختمون ۵ طبقه امون پرت کنم پایین  بهش می گم خوب دارو مصرف کن می گه نه دارو برای بدن ضرر داره 

طرف مادر دو تا بچه بود بعد می گفت می خوام برم خودم از پشت بوم ساختمون ۵ طبقه امون پرت کنم پایین بهش ...

خب این فرد یک مشکلی داره باید ریشه یابی بشه تا حل بشه

همین مورد خودکشی مثلا باید ببینی تا حالا خودکشی ناموفق داشته؟ یا اینکه چندبار اقدام به خودکشی کرده؟ چرا به خودکشی فکر میکنه؟ به چه روشی خودکشی کرده؟

خب نمیشه که همه عمرش قرص مصرف کنه در کنار مصرف قرص باید اون مشکل اساسی شناخت و کمک کنیم که بتونه اون مشکل حل کنه تا به روال عادی زندگی برگرده