2777
2789
عنوان

جاریم با لباسای بد جلو همسرم میگرده و همسرم هم منو با اون مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22921 بازدید | 457 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جاریت از خودت کوچک تره ؟؟ 

بعد این شوهرتو بگو موقعی که منو گرفتی نابینا بودی آیا؟ خودش نکنه دیوید بکهامه 

من اصلا تحمل اینکه با جاریم مقایسه بشم رو ندارم قاطی میکنم ،ولی همیشه مقایسه شدم مقایسه ی خانواده شوهر باعث شد که ازش جاریم بدم بیاد که از من خوشگل تر و با سیاست تره

جاریت ازاده هر چی بخواد بپوشه شوهرت بیشعوره که مقایسه میکنه اینا رو چطور قبل ازدواج نفهمیدید

ببین چه بی ناموسه به زن داداش خودشم با دید هرزگی نگاه میکنه

هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم حتی اگر وارد تاپیک نشم

دست پیش گرفته؟ بگو راست میگی من بلند و خوش اندامم نباید زن یه کوتوله‌ای مثل تو میشدم‌. اعتماد به نفسم رو میگیری یه وقت یادم نیاد چقدر ازت سرم؟

رفتارشم ربطی به جاری نداری اون نه یکی دیگه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

به شوهرت بگو  عزیزم قبل از عقد قدم رو دیده بودی   

خدا لعنت کنه اینجور زنها رو 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید
جاریت بی تقصیرهخدای نکرده چیزی به جاریت نگیشوهرت رو بشون سرجاش

ساپورته تنگ که همه خط و خطوط اندام زنونه رو نشون میده همراه با تیشرته احتمالا کوتاه بپوشه مانور بده عادیه ؟ 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید