2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 188 پست
والا پیشنهاد (یا نظر) یکی از دوستان نی نی سایتی بود آخه من کجا اون مسئله کجا 🥲

میدونم پیشنهاد ی کابربی عقل بود عزیزم 

منم منظورم اینه شما در شرایطی هستی که به امید خدا ازدواج دائم و موفقی میتونی داشته باشی

من آذری یوخ.تورچم تورچ

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی عزیزم پرتکرار باشن این سالها😍 انشاالله هرچی خدا بخواد منظورم این بود که قسمت نشده تا الان

ممنون گلم 

ببین منم خواستگارای محدود و کمی داشتم 

سنمم کم نبود اما ی پسر خوب قسمتم شد

مطمعنم برا شمام همین میشه چون معلومه  پاکو خوب زندگی کردی مثل خودم .پس حتما ی ادم خوب میاد تو زندگیت و خوشبخت میشی

من آذری یوخ.تورچم تورچ

ی جمله جالب از رونالدو شنیدم 

ک گفت: زندگی من از ۴۰ سالگیم شروع میشه خیلی کارا دارم ک فرصت نشده انجام بدم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
عزیزم خب شما گزینه های واسه ازدواج داری .مثلاً کسایی ک میان میگن دوست شو خب شما میتونی بری ازدواج مو ...

ازدواج موقت؟چطور روت میشه این حرفو بزنی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خیلی ممنون 😅 پیشنهاد پرکردن اوقات فراغت هم داشتین ممنون میشم بفرمایید

برو کلاس خیاطی، گلسازی، سفالگری همشو دوست دارم ولی فرصت نکردم برم😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
فک کنم اشتباه متوجه شدی.من نظر ندادم من پیشنهاد دادم نگفتم شما فلانی بیماری یا مثل خیلی از دوستان نگ ...

پیشنهاد نه ! همون نظر دادی ! در ضمن .. کدوم بیشعوری به ۴۰ ساله میگه پیر ک میگی من پیر نگفتم !! چش بهم بزنی ده سال رد شده . تو هم میشی ۴۰  !!!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
میدونم پیشنهاد ی کابربی عقل بود عزیزم منم منظورم اینه شما در شرایطی هستی که به امید خدا ازدواج دائم ...

خیلی ممنون اگر انشاالله خدا خواست که بهتر نشد هم به قول اون دیالوگ معروف شکر که بدتر از این نشد

برو کلاس خیاطی، گلسازی، سفالگری همشو دوست دارم ولی فرصت نکردم برم😔

عزیزم انشاالله خدا به زمانت برکت بده بتونی بری مطمئنا اگه کسی علاقه داشته باشه یه روزی بهش میرسه، اما به نظرت دیر نیست برا خیاطی ؟ چون تا مرحله کسب تجربه و ماهر شدن زمان میبره 

ممنون گلم ببین منم خواستگارای محدود و کمی داشتم سنمم کم نبود اما ی پسر خوب قسمتم شدمطمعنم برا شمام ه ...

الهی شکر خوشبخت باشید انشاالله واقعا آدم روحیه می گیره از پیام هاتون خدا کنه باعث نشیم دل کسی بشکنه با حرفامون ممنونم برای منم دعا کنید 

ی جمله جالب از رونالدو شنیدم ک گفت: زندگی من از ۴۰ سالگیم شروع میشه خیلی کارا دارم ک فرصت نشده انجام ...

چه قشنگ و الهام بخش منم اتفاقا میخواستم واسه ادامه مسیرم یه راه هایی جدید رو تجربه کنم که تا الان نکردم

پیشنهاد نه ! همون نظر دادی ! در ضمن .. کدوم بیشعوری به ۴۰ ساله میگه پیر ک میگی من پیر نگفتم !! چش به ...

واقعا خیلی زود می گذرن سالها، والا شما بگو ۴۰ کجاش زیاده آخه😅 من با این که مشکلات زیادی داشتم میگن نمیخوره بالای ۳۰ باشی

از حرفاتون میشه متوجه شد آدم پخته و با شخصیتی هستین❤

برای سرگرمی: 

ساز مثل پیانو، گیتار، سه تار و....میتونین یاد بگیرین 

و کلا حالتون هم خیلی خوب میکنه و سرگرمی خوبی هست 

کلاس های نقاشی روی بوم. اگه به نقاشی علاقه دارین

باشگاه

سفر مثل کیش، شمال و شهر های مختلف 

کلا ربطی به سن نداره، اما میتونین توی کارتون پیشرفت کنین( شغل)

کافه برین

سینما 

کتاب بخونین هم داستانی هم روانشناسی

سعی کنین مستقل بشین. چون بالاتر خوندم که گفته بودین تا یک ساعت مشخصی میتونین بیرون باشین 

کلا خیلی سرگرمی و کلاس های مختلف هستن که میتونین برین و انجام بدین

موفق باشید