2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من چشم نخورم😂تاحالا جوش نزدم صورتم و الان بیشتر از یکساله گلاب اسپری میکنم به صورتم و خیلی شفاف کرد ...

چرا صابون نباید زد؟ من با مایع احساس میکنم صورتم لزج میمونه پاک نمیشه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

پوستم بدون جوش و لک و براقه 

اصن روتین پوستی ندارم 

شوینده‌م خیلی خوبه منافذ رو کوچیک میکنه 

شوینده بردون مدل تیوپی صورتی( برای بار هزارم تو سایت معرفیش میکنم😂) 

تونر میزنم و مرطوب کننده، تونر ویتالیر 

با ضدافتاب 

جوش نمیزنم من ولی اگر بزنم مستقیم روش کیلیندامایسین میزنم فرداش میرن، اگر هم لک شد از روغن رزهیپ بصورت نقطه ای میزنم میره 

به جای اسکراب شیمیایی از جودوسرپرک استفاده میکنم واسه صورت

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

گلاب چه برندی میزنی؟ منم شنیدم گلاب خوبه حتی یه برندی تونرشو تولید کرده خداتومن میفروشه ولی خب میترس ...

بخدا یادم نیست😂

ولی میدونم اصله و از کاشان میاد🤦‍♀️😂

اره گلاب فیک پوستو تیره میکنه برا همین میگم با اب مخلوط شه که دیگ مطمعن باشع تیره نکنه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

چرا صابون نباید زد؟ من با مایع احساس میکنم صورتم لزج میمونه پاک نمیشه

صابون چربی پوستو میگیره 

پوستم خشک شه خب بدتر از پوست چربه

یام باید حتما ابرسان زد

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

صابون چربی پوستو میگیره پوستم خشک شه خب بدتر از پوست چربهیام باید حتما ابرسان زد

اره من بعد صابون زدن با ابرسان و مرطوب کننده صورتمو ماساژ میدم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

ژن خوب مساوی با پوست خوب تمااااممم 

حالا هی بیا روتین بمال این کرم اون شوینده فلان آبرسان 

فایده نداره 

فقط ژنت خوب باشه احتیاج ب هیچی نداری 

من حسابش از دستم در رفته که چقد برا پوستم خرج میکنم و چقد بهش میرسم ولی بخاطر ژن عنی که دارم پوستم همیشه مثل پیر زنه همش هم ۲۵ سالمه هیییی روزگار 

کاربری سوم