2777
2789

کلا خانواده ی مادری و پدریم همه چی دارن بابا و عموی خودم مثل بدبختا زندگی میکنیم هر موقع میرم خونه دختر خالم ایفون دستشون خونه ی فامیلای پدرم دختر عموهام اینا همه خرج روتین پوستی آنچنانی اونوقت من از درد بی پولی نتونستم برم مدرسه هیی دلم پره تک فرزندم هستم نه داداش دارم نه خواهری مرحمم باشه 

والا اگه بری تو زندگیشون میبینی چه مشکلاتی دارنشاید اوناهم دارن حسرت تورو میخورنمردمو ولکن

نه بابا مردم که هیچی کاش حداقل سقف بالا سر داشتیم یه چیزی از زندگیه همشون خبر دارم هیچکدوم دغدغه چیزی ندارن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هرکسی توزندگیش یک‌جوری امتحان میشه..امتحان شماازاین راهه

صبرکن..تلاش کن .تویک قدم بردارخداچندقدم میادسمتت

مادیات توزندگی خیلی مهمه ولی ازهمه چیزمهم ترنیست

من یک‌دایی دارم خیلییییی خانواده خوبین ماشاءالله

یکسره بگو وبخند دارن ولی وضع مالیشون افتضاااح.خیلی بده

ولی ما خیلی وضع مالیمون خوب بود هیچی کم نداشتیم سفرخارج واینام رفته بودیم ولی ازامش نداشتیم.هنیشه توخونمون دعوا وقهربود 

هرکسی توزندگیش یک‌جوری امتحان میشه..امتحان شماازاین راههصبرکن..تلاش کن .تویک قدم بردارخداچندقدم میاد ...

هیی شاید باورت نشه هیچکدوم اینا مهم نیست برام مثلا یه سقف بالا سری چیزی برامون پیدا بشه راضیم ممنون عزیزم بهم دلگرمی دادی

هیی شاید باورت نشه هیچکدوم اینا مهم نیست برام مثلا یه سقف بالا سری چیزی برامون پیدا بشه راضیم ممنون ...

❤️❤️اگه انقد گرونی واختلاس وهمه مردم خمس مالشونو پرداخت میکردن هیچکس به این مرحله نمیرسید

چی بگم والا

بازخداروشکرسالمین❤️