2777
2789

نه نمیتونم

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب قدر تصمیم گرفتم ازش بگذرم گذشتم … 

ولی ناراحتیم رفع نمیشه 

چون من هیییییچ کوتاهی و تقصیری نداشتم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

تا قیامت هرگز

این کاربر دارای یک عدد سیبیل قشنگ‌ می باشد همانا درخواست دوستی شما پذیرفته نمی باشد لطفا تلاش بیهوده نفرمائید 😌چرا که کاربر فوق دلش در میان پیچ تاب موهای این سیبیل قشنگ‌ گیر کرده🥺و گلب❤️کوچیکش تلپ تلپ میکوبه براش🫠لوسم خودتونید ... دوسش دارم🤪🙈💌___ همون دختره قد بلند چش درشته 👁👁سبزه بانمک مامانش🙆‍♀️که حالا داره سی ساله میشه 👻🎈🎉 سی سالگی ایز لودینگ ...🩷__هر چه خدا خداست همان میشود🌱🫰به چینش خدا اعتماد کن دختر ... خدا به وقتش برات خیلی قشنگ میچینه🥰 "این جمله خطاب به خودمه واسه ی همه روزایی که حس میکنم دنیا به آخر رسیده"_ علاقمند به📸🎼🎻🪘🎹💄🛍 📚📝🏓🏸🎲🧩♟️🎮🎨🎣🚗🏕🛵🌏✈️🏞🌹🌹🌸🌼🌸🌻🌻🌻🦜🐇🐶🐈🌊💧☔️

بیشتر ببینید

من حتی نزدیکامم نمیتونم ببخشم 

یاد کار های خوبی که برام کردن میفتم هزار بار دعاشون میکنم

یاد کار های بدیم که در حقم کردن میفتم یه لعنت بهشون میفرستم

من عاااشق زمستونم❤️