2777
2789

ما ✋

روز دوم عید دست پسرسه سالم شکست تو خونه موقع بازی،بیمارستان بودیم

بعدش همگی آنفلوانزا گرفتیم،هنوزم حالم سرجاش نیومده

این سیزده روز انگار دوماه گذشته برام

چرا این تعطیلات تموم نمیشه،خدا امسال رو بخیر کنه

ما ✋روز دوم عید دست پسرسه سالم شکست تو خونه موقع بازی،بیمارستان بودیمبعدش همگی آنفلوانزا گرفتیم،هنوز ...

وای عزیزم....الان حالش چطوره؟ خیلیی اذیته؟

حق داری خب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂😂والا بهش گفتم کمر بند چیه خودتو مسخره کردی 😂😂😂میگه خوب اون ترمز کنه ماهم این بالا پرت میشیم ...

عاشق این مدل آدما مثله تو ام. دقیقا اکثرا شریک زندگی شون برعکس خودشونه، مکمل خوبین😂 شاد باشین همیشه

تنها نیستی عزیزم ،یه کوچولوی هفت ماهه دارم ،از کمبود خواب دارم میمیرم ،خونم انگار بمب خورده توش ،باور میکنی الان شاممو خوردم ،کلا خوابش گنجشکی هست

امروز هم خونه ایم چون می‌دونم بریم بیرون کلی وسایل جمع کنم از دماغمون در میاد،تنش سلامت 😂مهم نیست ،زندگیه دیگه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
منم همینطور عزیزم الان خونه تنهام حقیقتا اصلا دلم نمیخواد برم تو شلوغی طبیعت

اره، واسه سیزده بدر آدم باید بلد باشه کجا بره به شلوغی نخوره

منم بدم میاد از جاهای شلوغ

بوی قلیون و سرو صدا روانی می‌کنه آدمو 

دستش تو گچه،خودشم شلوغ یه جا بند نمیشهخیلی اذیت می کشه.تازه تب و سرفه هم از ما گرفته،دیگه بدترخدا رو ...

واییی فداش شم خیلی اذیته اینجوری که😭😭

عزیزی💚

منم تازه خوب شدم

امسال همه دم عید مریض شدن 

تنها نیستی عزیزم ،یه کوچولوی هفت ماهه دارم ،از کمبود خواب دارم میمیرم ،خونم انگار بمب خورده توش ،باو ...

اخیی خدا حفظش کنه.

نگران خونه و بیرون نرفتن نباش، بچسب به خواب خودت و کوچولو

منم اتاقم بمب ترکیده، منم بیرون نمیرم😂 ۳۶۵ روز سال، حالا یه امروز نریم بقیه روزا رو در آرامش و خلوتی بریم

اخیی خدا حفظش کنه.نگران خونه و بیرون نرفتن نباش، بچسب به خواب خودت و کوچولومنم اتاقم بمب ترکیده، منم ...

ممنونم عزیزم ،تنت سلامت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
خونه جایی نمیتونیم بریمدلم برای بچهام میسوزه

آرهههه دقیقا منم دلم برای بچه ها میسوزه، خواهر زادم هم احتمالا نرن بیرون...

یادمه خودم کوچیک بودم فقط دلم میخواست بریم بیرون این روزو

واسه همین دلم میسوزه واسشون 

آرهههه دقیقا منم دلم برای بچه ها میسوزه، خواهر زادم هم احتمالا نرن بیرون...یادمه خودم کوچیک بودم فقط ...

من که نمیتونم لااقل ببرمشون پارکی جایی یکم هله هوله بخرم هیچی نداریم از دیشب به چن نفر رو زدم که شرمنده دخترم نشم اما نشد