2777
2789

هر روز ۹ پارت دارم

واسه یکشنبه دوشنبه سه شنبه رو نخوندم

به نظرتون خودمو هلاک کنم تا جمعه میتونم ببندم؟

اینم بگم که روزای دیگمم پره .

خل شدم خدا .

هیچ جوره هم نمیتونم بذارم واسه هفته بعد

ازمون دارم جمعه .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

منم همینم

تازه مشاورم گرفتم 

بخدا اگ انفولانزای لعنتبو نمیگرفتم بالای ۷ ساعت میخوندم

الان امروزم نشد بخونم انقد سرم درد میکرد

مبترسمم بهش بگم

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه مابقی روزهای هفته پر هستی که نمیشه این سه روز هم بچپونی توش خیلی هم فشار بهت میاد و از سختی کار ممکنه کلن انجام ندی هیچیو

بنظرم همین برنامه هر روز خودشو انجام بده

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

منم همینمتازه مشاورم گرفتم بخدا اگ انفولانزای لعنتبو نمیگرفتم بالای ۷ ساعت میخوندمالان امروزم نشد بخ ...

منم دیگه از مشاورم خجالت میکشم

هر سری دارم بهونه میارم

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
چرا نتونی؟این پتانسیل رو توی خودت دیدی که این برنامه اومد ذهنتپس فقط انجامش بده

یه بار عقب موندم ۲۶/۵ پشت هم درس خوندم 🗿

واقعا جونشو ندارم خستم

بیشتر ببینید

حذف کن

از فردات شروع کن

اولویت اولت خوندن فردا باشه

برنامه فردا تموم شد به شکل متناظر یک روز از عقب مونده رو تا جایی که تونستی اجرا کن

پسفردا برنامه پسفزدا رو میری و متناظر روز دوم، دیگه هر چی از متناظر روز اول مونده رو حذف میکنی نمیاری بچپونی تو پسفردا

اسن روشی بود که من وقتی زمان کنکور جا ممیوندم انجام میدادم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
منم دیگه از مشاورم خجالت میکشمهر سری دارم بهونه میارم

من قول دادم فردارو نگم دیگه اگه بازم نشد جمع کنم میگم بهش

توام بخون تا جای ممکن هرچی موند دیگه موند

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
حذف کناز فردات شروع کناولویت اولت خوندن فردا باشهبرنامه فردا تموم شد به شکل متناظر یک روز از عقب مون ...

اره منم چندبار این ایده به ذهنم رسید

جالب بود

یه مقدار سنگینه ولی خب چاره ای نیست

بیشتر ببینید
من قول دادم فردارو نگم دیگه اگه بازم نشد جمع کنم میگم بهشتوام بخون تا جای ممکن هرچی موند دیگه موند

اوهوم اوکیه

بیشتر ببینید
اره منم چندبار این ایده به ذهنم رسیدجالب بودیه مقدار سنگینه ولی خب چاره ای نیست

مسئله اینه که گیر نکنی تو روزای جا مونده گیر کنی تا اخرش جا میمونی

و اگر تموم نشد، به درک، عذاب وجدانشو نداشته باش

همون برنامه روزتم فقط بخونی کافیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
مسئله اینه که گیر نکنی تو روزای جا مونده گیر کنی تا اخرش جا میمونیو اگر تموم نشد، به درک، عذاب وجدان ...

میدونی چیه

من ترکیبی از کمالگرا ، کندخوان و یه مقدار تنبلم

از مشاورمم خیلی خجالت میکشم

فکر اینم مشاورمو بهم بزنم انقد که من پیشش بهونه اوردم و عقب موندم 😑

بیشتر ببینید
میدونی چیهمن ترکیبی از کمالگرا ، کندخوان و یه مقدار تنبلماز مشاورمم خیلی خجالت میکشمفکر اینم مشاورمو ...

الکی برچسب نزن به خودت

رمان بخوای بخونی میشی ترکیبی از غیرکمالگرا و تندخوان و زرنگ

این خاصیت درسه

دافعه داره

ولی مجبوری بگیری بکنی تو مغزت

بیشتر ببینید
الکی برچسب نزن به خودترمان بخوای بخونی میشی ترکیبی از غیرکمالگرا و تندخوان و زرنگاین خاصیت درسهدافعه ...

😂😂😂 موافقم

حالا امشب برنامه ریزی میکنم جمع و‌ جور میکنم ، با همین روشی که گفتی پیش میرم ، اگه نتیجه داد کامنتتو ریپلای میکنم .

بیشتر ببینید

سه ساعت باید به ساعت مطالعه ت هر روز اضافه کنی تا برسی 

و اینکه تندخوانی کن و هوشمندانه بخون تا مثلا یک ساعت مطالعه ت بازدهی به اندازه ۲ساعت بده با وسواس مطالعه نکن مطالب تست خیز تو اولویت باشه از وقت مرده هم نهایت استفاده رو کن و در انتها آفرین بهت همینکه پیگیر مطالعت هستی خیلی عالیه بتاز و برو جلو که حتما میتونی 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁