2777
2789
عنوان

سه روز از برنامه درسیم عقب موندم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 17 پست
سه ساعت باید به ساعت مطالعه ت هر روز اضافه کنی تا برسی و اینکه تندخوانی کن و هوشمندانه بخون تا مثلا ...

مرسی قربونت 🥹❤️ خیلی کامنتت انرژی خوبی داشت

راستش من جدیدا خیلی تایم هدر میدم

به جرئت میتونم بگم از ۲۴ ساعت من ۱۰/۱۲ ساعتشو‌ دارم تلف میکنم

یا جلو تلویزیونم...یا سرم تو‌ گوشیه...یا الکی تو خونه میچرخم

حس میکنم تنم خسته شده از کنکور

راه حلی برای این داری؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
مرسی قربونت 🥹❤️ خیلی کامنتت انرژی خوبی داشتراستش من جدیدا خیلی تایم هدر میدمبه جرئت میتونم بگم از ۲ ...

تلویزیون که برنامه هاش چرته فقط یک برنامه رو انتخاب کن همون بشه ساعت تفریحت و تمام مثلا من باشم فقط و فقط پایتخت رو انتخاب میکنم تازه بقیه برنامه هاشم ذهنتو تا چند ساعت مشغول می‌کنه به دردم نمیخوره حذفش کن میمونه گوشی اونم هر یک سوم برنامت که تموم شد گفتی ۹پارت دیگه ؟سه پارت که تموم شد بیا تو همین تاپیک گزارش بده که انجام دادم بعد تو برگه بنویس که اگه این جمعه برنامه رو تموم کنم جایزه م میشه تفریح بیشتر با گوشی الان فقط در حد همین که ۵دقیقه بیای نی نی سایت و تمام اگه جنبه ش رو نداری که حذف کن اگه داری هم در سه پارت بین ۹پارت درسی هر کدوم ۵دقیقه یا کمتر استفاده کن و تمام 

اگه نیاز داری کسی بهت مشاوره بده این چت جی پی تی هم خوبه برنامتو بگو تا برات مرتب کنه 

اون الکی چرخیدن و خستگیت از کنکور واسه ی استرسته که دوست داری از رویارویی با واقعیت فرار کنی و برای وسواس فکری که داری وقت زیادی رو صرف نشخوار ها ی منفی ذهنت می‌کنی که باید مدیریت بشه و چاره شم همینه که خودتو متقاعد کنی به خاطر هدفت باید تحمل کنی و هر فکر منفی خسته شدم خوابم میاد یادنمی گیرم وقت کمه ناخن دختر همسایه کاشته یا برم مژه هام اکستنشن کنم و....اینا فقط به اون افکار بگو در حال حاضر خفه شید و از تو ذهنم گم شید در وقت مناسب بهتون رسیدگی میکنم بعدش برو سراغ درس هی سوال درسی بپرس از خودت بگو الان مثلا می‌دونی جواب این سوال چیه ؟خیلی جدی خودتو توبیخ کن بگو الان این تو امتحان بیاد چی میخوای جواب بدی ؟باید بگی .....و جواب سوال رو میخونی و همینطور با سوال کردن و یک جو استاد شاگردی درست کردن برای خودت درس رو پیش میبری بعد این پارت های درسیت رو زمانبندی واقع گرایانه ببند مثلا در یک ساعت ۸ص حداقل بخونم و بیشتر و بیشتر مسابقه بذار با خودت و رقیب خیالیت که تو یک ساعت چقدر مطلب رو یاد میگیری بعد تیک بزن ینی جلو اون برنامه ت که انجام شد تیک بزن یا یه خط بکش روش این خیلی بهت حس قدرت و آرامش میده و تو رو به جلو برای پیشروی توی درس خوندن کمک می‌کنه بعد مثلا یه نفر که از نظر درسی از تو دو درجه جلوتر و موفق تر هستش رو رقیب خودت در نظر یگیر بگو مثلا اگه فلانی تو شرایطی که من بودم می‌بود چی کار میکرد ؟قطعا وقت تلف نمی‌کرد بلکه مثل بنز میتازید و پیش می‌رفت 

یه سری راهکار هم داریم که هوشمندانه بشه خوند تا بشه به برنامه رسید و در وقت صرفه جویی کرد 

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تلویزیون که برنامه هاش چرته فقط یک برنامه رو انتخاب کن همون بشه ساعت تفریحت و تمام مثلا من باشم فقط ...

خیلیییی ممنونم واقعا لطف کردی مرسی ❤️

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید