2777
2789

۱۸ سالمه من پارسال کنکور داشتم خیلی خوندم خیلی زیاد رتبم ۱۳۰۰ شد مصاحبه فرهنگیان دعوت شدم ولی قبول نشدم شهرمون ۵ نفر بیشتر نمی‌خواست و رتبه ۳۰۰ ام که دوستم بود قبول نشد (مذهبی ام بود) من حقوق زدم و شهر خودم دانشگاه دولتی قبول شدم ولی میگن بازار کار نداره الان ترم ۲ هستم و معدل الف شدم ترم قبل

الان نظرتون چیه

انصراف بدم بخونم دوباره واسه کنکور یا همین رشترو ادامه بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره کنکور بدی واسه چه رشته‌ای؟

شرایط کنکور رو در نظر بگیر ببین الان یازدهم واسه پشت کنکوری‌ها برگشت برای ۴۰۵ هم به احتمال خیلی زیاد باز تغییراتی هست که معلوم نیست به نفع فرد کنکوریه یا به ضررش

الان خودت تو رشته‌ی حقوق اذیت میشی میخوای انصراف بدی یا فقط به خاطر همین بازارکار؟

به حرف بقیه هم که میگن و اینا توجه نکن از کسی بپرس که واقعا رشته‌اش همین بوده باشه و وارد بازارکار چند سالی باشه شده باشه چون اونی که نتونسته وارد بشه احتمالا میگه نه نمیشه اونی هم که تازه وارد شده احتمالا خیلی تجربه نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
برا کنکور انصراف بدی که چه رشته ای بخونی؟؟ اگه منظورت فرهنگیانه اره. و اینو بگم با خونواده مشورت کن ...

از دولتی به دولتی بره جریمه نداره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید