2777
2789

من افتضاحم افتضاح 

با شوهرم قهریم ، اصن شما بگو صددرصد مقصر من (باور کنید اونم مقصر بود) 

دو سه بار پیام دادم ، زنگ زدم ، گفتم بریم بیرون ، هربار بهونه میاره سه چهار روزه 

اصن همو ندیدیم این چند روزه 

تمرین رقص مون مونده ، خرید گل ، کارای لباس عروسم 

یا جوابمو نمی‌ده 

یا میگه کار دارم نمی‌رسم 

یا میگه مریضم 

اعصابم خورده دلم میخاد گریه کنم ، خودمم پریودم اعصابم بیشتر خورده 

کت و شلوار دامادی شو بابام پارچه گرفت داد خیاط دوخت 

امروز پیام داده کت و شلوار خوب شده ولی برا عروسی یه چیز دیگه می‌پوشم اینو نمی پوشم 

فقط بهش گفتم هرجور راحتی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میدونم اکثر عروس دومادا روز عروسیشون قهرن با هم😅😅

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

💔ای وایی

شاید یه مشکل کاری یا یه چیزی شده

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

یه مهمونی ساده که خیلی بهتره تا اینکه سر هر چیزی آدم بخواد استرس بگیره و اعصابش خورد باشه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مشکل دارین با هم؟؟؟ پس چرا همچین میکنه!!!

سلام بچه ها من جاریم واسه عروسیش رفته بود این آتلیه /https://www.instagram.com/masiha.photostudio  منو شوهرمم دیدیم کاراشون عالی شده رفتیم پیششون قرارداد بستیم، چشمتون روز بد نبینه جاریم از لجش روز عقد من لباس سفید پف دار پوشیده بود تازه تاجم گذاشته بود    فک کنم تو پیج اینستاگرامشون گذاشتن عکسشو. تو هایلایت هاشون... از بس عجیب بود واسه همه...    

بیشتر ببینید

چرا اینطور موقع ها 

روانی میشن همشون 

همه چی رو زهرمار میکنن 

من برگردم عقب بخاطر این اخلاقیاتش اصلا عروسی نمیگیرم 

میبینن ما ذوق داریم زهرمارمون میکنن شایدم هزینه کردن می‌خوان تلافی کنن

شاید باورت نشه یک هفته قبلش پدر شوهرم ایست قلبی کرد و فوت کرد و کلا داغون شدیم دیگه نمیدونم چطوری توصیفش کنم قرار بود درست حسابی از دلمون دربیاریم که کلا همسرم رفت تو خودش و نگم برات بهتره