2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید 114 تا سکه زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 96 پست

همین مردهایی که میگن مهریه یعنی قیمت گذاری روی خودت و از این چرندیات به نفع خودشون بعد که خرشون از پل گذشت قطعا میکوبن تو سرتون که ارزشت در حد دو سکه بود بیا پرت کنم سرت گمشو برو 

قبل ازدواج زن بی مهریه عزیزه بعدش خوار و ذلیله

عزیزم اونایی ک از الان فکر سکه و طلاق بعدشه بنظرم اصلا گزینه بهتری برای ازدواج نیست ک از اول زندگی ب ...

عزیزم اگه اول زندگی همه چیو با برنامه پیش نری بعدش پشیمونی سودی نداره زن دایی من سکه اش زیاده خداشاهده داییم میزارتش تو سرش ولی مامانم سکه اش کمه هزار بار عمه هام طعنه زدن ک سکه ات ک چیزی نیس راحت میشه طلاقت داد 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خانوما حقتون رو بگیرین موقع عقد 

کاش یجوری رسم میشد که همه دخترا تو گرفتن حقشون متحد میشدن 

والا کسی که به فکر ما زنا نیست کاش حداقل خودمون به فکر خودمون باشیم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خب این همه حقوق دارن بعد مهریه زیادشونه؟ چطور مادر دوماد انتظار جهاز کامل داره

باید شرط بزارین وسایلای بزرگو خوانواده داماد بگیرن و شمام از اونطرف مهریه‌ارو کمتر کنین و حق طلاق و اینارو بگیرین

در غیر این صورت نباید قبول کرد.

🗝

آخرشم میگن طرف چشمش دنبال  پول پسره و قصدش زندگی نیست 

هما در کل همینه هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه امروزه پسر درست حسابی خیلی انگشت شماره یک جوری شده که دیگه آدما ازدواج زده شدند 

همین مردهایی که میگن مهریه یعنی قیمت گذاری روی خودت و از این چرندیات به نفع خودشون بعد که خرشون از پ ...

همینه بخدا زن داییم مهریه اش زیاده داییم گذاشتتش رو سرش فکر میکنه خیلی با ارزشه ولی مامان من مهریه اش کمه هزار بار عمه هام بهش طعنه زدن شوخی شوخی گفتن مهریه ات ک چیزی نیست راحت میشه طلاقت داد

اونجا که ی زن باردار میشه و چندین سال از آینده حرفه ای شغلیش عقب میمونه و لااقل تا ۵ سال ی بچه همیشه چسبیده بهش اعتراضی ندارید ؟ و دهنتون رو باز میکنید زن بره برای خودش کار کنه و پیشرفت کنه و پول دربیاره بعد اونوقت برای شما هم بچه بیاره ؟ 

اونجا که مرد فوت می‌کنه و یک سوم ارث میرسه به پدر و مادرش و فقط یک هشتم میرسه به زن اعتراضی ندارید ؟ 

اونجا ک زن کتک میخوره و نمیتونه طلاق بگیره 

اونجا که وقتی پا به سن گذاشت و مرد پولدار شد راحت طلاقش میده و می‌ره یدونه جوون ترشو میگیره ؟ 

اونجا که حق تحصیل و شغل و طلاق و حضانت و مسکن نداره اعتراضی ندارید ؟ 

توی این جامعه با این فرهنگ با این قوانین و با این زیرساخت ها فعلا مهریه تنها راه چاره هست مهریه ۱۴ تا با حق طلاق هم به نفع خانوم ها نیست وقتی بعد از طلاق آنقدر سنگ جلوی پای آدم هست هم از طرف عرف هم از طرف جامعه و هم فرهنگی که به زن مطلقه حتی هر خونه ای رو اجاره نمیدن

ما فمنیست اسلامی نیستیم اتفاقا 

ما محصور شدیم توی قوانین و فرهنگ اسلامی و برای جبران بخشی از حقوق از دست رفتمون مجبوریم از همون قوانین اسلامی که تو کشور هست استفاده کنیم 

تو اروپا و امریکا زندگی نمیکنیم که با روش اونا پیش بریم

عزیزم اونایی ک از الان فکر سکه و طلاق بعدشه بنظرم اصلا گزینه بهتری برای ازدواج نیست ک از اول زندگی ب ...

یه جمله هست که میگه وقتی اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میوفتی ولی دیره  آدم عاقل همه ی جوانب رو باید در نظر بگیره وگرنه هیشکی ازدواج نمیکنه که طلاق بگیره ولی داریم می‌بینیم الان نصف ازدواجا شده طلاق اگه طرفت بد از آب در اومد و خودش رو خوب جلوه داده بود میخوای چیکار کنی اگه نه مهریه داشته باشی نه حق طلاق چند سال از عمرت باید تو دادگاها حروم بشه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

پیشنهاد میکنم از احساسی بودنتون فاصله بگیرین و منطقی تصمیم بگیرین، نه فقط توی این شرایط، کلا توی زندگیتون.

🗝
حق تصنیف چیه ؟ توضیح میدی

تنصیف هست من اشتباه نوشتم 

یعنی بعد ازدواج هر اموالی که دارن نصف نصف 

نصف مرد نصف زن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

باید شرط بزارین وسایلای بزرگو خوانواده داماد بگیرن و شمام از اونطرف مهریه‌ارو کمتر کنین و حق طلاق و ...

اصلا فقط این نیست طرف ما خرج نامزدی و عقد و عروسی کلا با پسره بعد اونا طرفشون عقد و نامزدی با دختره 

اصلا بحث پولش نیست واسه ما عیبه دختر خرج مراسمات عروسیو بده یه جوری ب چشم بی غیرت به مرده نگاه میکنن نمیدونم با اینم چطو کنار بیایم

یه جمله هست که میگه وقتی اولش به فکر آخرش نباشی آخرش به فکر اولش میوفتی ولی دیره آدم عاقل همه ی جوا ...

همینو بگو بعدشم مهرت کم باشه این مردای ایرانی ک من دیدم خودشون سرکوبت میزنن