2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید 114 تا سکه زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 96 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

114 تا هم کم نیستا فک کنم میشه 7 میلیارد حالا فک کردی همینو میدن ؟؟من دخترداییم داره طلاق میگیره 114 ...

بحث پولش نیست چون قطعا 7 ملیارد نمیدن بحث اینه انتظارات خودشونم زیاده بعدشم مادر خودش 500 مهرش بوده

یه سری عقاید رسم شده که هیچ ریشه ای نداره

دین اسلام دین کاملی هست اگر الگو برداری کنیم درستش اینه : جهیزیه وظیفه دختر نیست اگر پدرش داشت و داد مشکلی نیست اما وظیفه مرد هست مایحتاج زندگی رو تامین کنه وظیفه ای هم نداره کل وسایلی که امروزه تهیه میشه رو تهیه کنه

مهریه رو باید داد (کی داده کی گرفته) اصصصلا درست نیست و مرد  بااااید مهریه رو بپردازه

و این توی اقشار مختلف میتونه متغیر باشه

چرا پسری که پنجاه میلیون از خودش نداره باید بیاد سیصد میلیون مهر بزنه!!! 

این یعنی اولین دروغ زندگی

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید

این مردا خیلی پررو شدن میترسم به جایی برسیم که ما بخوایم بهشون مهریه بدیم! به قول قدیمیا زن مفت میخوان با اون اخلاق نکبتشون، من خودم روزی بخوام ازدواج کنم میگم یا ۱۱۴ تا سکه یا  ۱۴ سکه و حق طلاق اگه هیچکدوم رو نپذیرفت بره به سلامت سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب میگه ندارم اپارتمان

قرارنیست الان بگیری بگوپشتوانس من خودم دختردارم زحمت هایی که دارم واسش میکشم بقدریه گاهی مغزم دردمیگیره بعدیهویکی بیادهمینجوری بگم بفرما دختره دسته گل و جهازه کامل بعدم بدونه پشتوانه؟دیگه باید یه چیزی باشه حتی مادرامون ۵۰سال پیش داشتن چه برسه جوونای الان که رورفتارشون هیچ حسابی نیست حواست خیلی جمع باشه من ۲۱۴تاسکه بودم یدونه نگرفتم ملک خیلی بهترازسکه 

باز خوبه دو میلیارد هم بتونه بگیرهخیلیا رو قسطی میکنن سالی یدونه سکه، یا ندارن کلا

دقیقا من بهشون گفتم بگیرین تموم شه بره 

با دادگاه  هم خیلی زمان میبره هم اینکه کلا پول نمیشه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
عزیزم باید بتونند بدن من از یک منبری شنیدم اگه مهریه رو تو دلت هم بگی من که نمیدم و بعد عقد کنی عقد ...

خب این باید دو طرفه باشه وقتی مادر خواهر خودشون 500 تا سکه مهرشون بوده وقتی خودشون انتظار جهاز کامل دارن وقتی میگه حقوقو نمیدم ما هم توانمون نیس 

حق تصنیف به چه درد میخوره ادم دیدم موقع طلاق میره ملک شو ب نام یکی دیگه میکنه هیچی تو دست زن بدبخت ن ...

فکر میکنی موقع مهریه این کار رو نمیکنن ؟

فامیلمون موقع طلاق رفت ملکش رو زد به نام یکی دیگه که مهریه نده باهاش 

مهریه رو با حقوق کمتر از ۱۰ تومنش قسطبندی کردن 

حالا فرض کن چقدر به زن میرسه؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بحث پولش نیست چون قطعا 7 ملیارد نمیدن بحث اینه انتظارات خودشونم زیاده بعدشم مادر خودش 500 مهرش بوده

عزیزدلم تو قدیمو با الان مقایسه میکین  قیمت الان سکه کجا اونموقع کجا

بعدم قدیما طلاق کم بود الان طلاق خییییلی زیاد شده خب پسره میترسه باید بتونه بده اون مقدار رو یا باید بره زندان 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
این مردا خیلی پررو شدن میترسم به جایی برسیم که ما بخوایم بهشون مهریه بدیم! به قول قدیمیا زن مفت میخو ...

والا بخدا تازه دارن یاد دخترا تو اینستا میدن که ارزش شما به سکه نیست بعد اونم مردای ما که همه چی زندگی دست خودشونه بعد طرف نامردی کنه میخواد با لباسات شوت کنه زیرت حق طلاقم ک نداری حق فرزندم نداری

عزیزدلم تو قدیمو با الان مقایسه میکین قیمت الان سکه کجا اونموقع کجابعدم قدیما طلاق کم بود الان طلاق ...

خب والا زورم میاد مهریه مامانش از من بیشتر باشه مامانه کلی پز میده ک اومدن خاستگاری من برام 2 کیلو طلا اوردن 500 تا مهرم کردن

بعد از من انتظار سکه کم و طلا کم دارن که چی فردا مامانه وز بده خیلی با ارزش تر من بوده؟