فاز بعضی اقایون که میگن 114 تا سکه زیاده رو درک نمیکنم خب تو این مملکت همه جی به نفع اقایونه حق مسکن حق فرزند حق طلاق حق نفس کشیدن بعد پدر دختر باید کل جهازو بده که پنج سال بعد همون جهاز قدیمی میشه باید بندازی دور بعد 114 تا سکه زیاده؟ اونم برای مردهای ایرانی که بیشترشون هول ان و نامردن
تا بوده طلا و سکه ارزش زیادی داشته حالا بیشتر یا کمتر ولی ارزش داشته چطور مادر خواهرای خودشون 500 بالا سکه داشتن ب ما ک رسید 114 زیاده؟ بعد انتظار جهاز کاملو هزار تا چیز دیگه هم دارن
دقیقا دادگاهای ایرانو دیدین که کاملا به نفع آقایون رای میدن و دقیقا هیچ حقی ندارین؟ لطفا سنگ یک سری مردارو به سینه نزنید که پسفردا باهمونا ازدواج کنید و کارتون به گره بخوره همچین همین دادگاه قسط بندی میکنه پولتونو همچین میپیچوونتون زبانشونم چل گز درازه پرنسس بودنشون کم بود چند وقت دیگه باید مهریم بزنید براشون واقعا معلوم نیست چهار تا بچه دختر دبیرستانی چه نظراتی میدن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .