2777
2789

یک ماهو چند روز دیگه دوسالش میشه از هفتم بهش ندادم دیگه فقطم شیر خودمو میخورد از اول، پیش خودم فکر میکردم حالا زمین و زمانو بهم میدوزه😑 اما حقیقتا ب کتفشم نیست🤣خیلی وابسته بود روزی چند بار میخورد،تنها کاری که کردم این بود که چسب زخم زدم نوک سینم و وقتی ک میخاست میگفتم ممه مریض شده شب اول در حد پنج دیقه بهونه گرفت فقط☹️امروز بش گفتم بیا بت ممه بدم میگفت نه ممه مریضه 😂اصن سمتش نمیاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پسرم سه سالسه هرکاری میکنم ول نمیکنه عین چسب دوقلو@شده!

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

حالا دختر من تا ساعت ۳ شب جوری عرررر میزد

شوهرم میگفت این بچه تا صبح دق میکنه

میرم طلاق ت میدم

برو خدارو شکر

یه اسپندم واسش دود کن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
وای خدا صبرت بده چجوری این همه مدت بش شیر دادی؟ واسه خودشم خوب نیست

والاه ازش کنده نمیشه کلا😐😐خیلی وابسته هس خیلی زیاد کلا الان شدم استخون باپوست 😂😂

همسرم از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️

والاه ازش کنده نمیشه کلا😐😐خیلی وابسته هس خیلی زیاد کلا الان شدم استخون باپوست 😂😂

1قطره هست تو داروخانه ها به اسم تلخک بگیر بزن به سینت بیاد بخوره ببینه تلخه دیگه نمیخواد

1قطره هست تو داروخانه ها به اسم تلخک بگیر بزن به سینت بیاد بخوره ببینه تلخه دیگه نمیخواد

واقعا اگه باسه همین امروز میگرم میزنم خودمم خسته شدم کلسیم بدنم بشدت پایینه دیگه اعصاب خودمم نمیکشه

بخدا داری بزرگترین ظلم در حق خودت میکنی، هی کم کن در طول روز یکم باش بازی کن پارک ببرش کلن جای شلوغ ببرش یا تو روبیکا کلیپ های بچگونه براش نگاه کنه بعد رفته رفته روزی یکبارش کن بعد یه مدت یکم تلخک بزن رو سینت و هی بگو مریض سده بدمزه شده و ازاین حرفا... بعد یه مدت کلن بش نده دیگه

واقعا اگه باسه همین امروز میگرم میزنم خودمم خسته شدم کلسیم بدنم بشدت پایینه دیگه اعصاب خودمم نمیکشه

اره من برا 2تا دخترام همین کار رو کردم 

برا نخوردن انگشت بچه استفاده میشه