2777
2789
عنوان

چرا فکر میکنید 114 تا سکه زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 96 پست
به نظرم مهریه وقتی میتونه کم باشه که جهیزیه رو مرد بخره و هیچ توقعی از خانواده دختر نداشته باشه. نه ...

والا بخدا 👌🏻میدونی تو رسم ما همه ی هزینه های مراسمات نامزدیو عقد و عروسی با داماده

ولی اونا میکن عقد و نامزدی با دختره بعد حاضر نیست حق طلاق و حق خروج کشو بده انتظار جهاز کاملم داره مهریه هم میگه کم باشه خب زورم میاد

عزیزم اونایی ک از الان فکر سکه و طلاق بعدشه بنظرم اصلا گزینه بهتری برای ازدواج نیست ک از اول زندگی ب ...

من با تو موافقم

اینم که میگن ارزش دختر مهریست و نمیدونم اولش به فکر آخرش باشی و ....

این چرندیاتو در مورد مهریه رو اصلا قبول ندارم،

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بابات پشتش نبودهو خود مامانت هم بی زبون بودهاحترام زن تو خانواده ی شوهر بسته به حمایت شوهرشه

حالا اومدیمو شوهر خوب در نیومد پشتت پر باشه خیالت راحت تره زنای ایرانی خیلی وفادار تر از مردان

با این ملاک اگر میخواید برید سر خونه زندگی به مشکل میخوریداین نظر شما بودم اینم نظر من بود

راستش من با همین طرز فکر رفتم به مشکلی هم نخوردیم سر این جریان تازه جهاز نیاوردم

هم سکه هم شروط ضمن عقد از واجبات برای دختراس

که لاقل فردا روزی به مشکل خوردن این هیولاها نتونن زیاد اذیت کنن

من خودم به شخصه با مهریه پایین مشکلی ندارم 

ولی اینطور خاتواده ها و پسرا که بخوان بگن جهازت فلان بود و بهمان بود و باز مهریه ام کم بدن  صد سال سیاه باهاشون وصلت نمیکنم 

یا ام اینکه همون اول ازدواج میگم باشه جهیزیه فلان میخوای منم مهرمو همین الان میخوام بده تا برم جهیزیه فلان مدل بگیرم اون وقت ببینم چی میگن

والا بخدا 👌🏻میدونی تو رسم ما همه ی هزینه های مراسمات نامزدیو عقد و عروسی با دامادهولی اونا میکن عق ...

تو تبریزم بله برون و عقد و حنابندون با عروسه هزینه جشنم نصف نصف میشه. عملا داماد خیلی کم خرج میکنه برا مراسمات.تازه کامل ترین جهیزیه رو هم به دختر باید بدن. سیسمونیم میدن. 

حالا اومدیمو شوهر خوب در نیومد پشتت پر باشه خیالت راحت تره زنای ایرانی خیلی وفادار تر از مردان

خب از اول خوب تصمیم بگیر با مرد خوب ازدواج کن

مهریه هزار تا هم باشه اینقدر راه در رو داره که تا حالا یه نفر هم ندیدم که  کامل گرفته باشه اکثرا هم موقع طلاق بخشیدن 

راستش من با همین طرز فکر رفتم به مشکلی هم نخوردیم سر این جریان تازه جهاز نیاوردمهم سکه هم شروط ضمن ع ...

والا بخدا انقدر زندگی دیدم انقدر مردای بد دیدم که دیگه میترسه ادم بی گدار به آب بزنه

خب از اول خوب تصمیم بگیر با مرد خوب ازدواج کنمهریه هزار تا هم باشه اینقدر راه در رو داره که تا حالا ...

کی از اول فکر میکرد شوهرش بده؟ خب تو زندگی هزار و یه اتفاق و مشکل هست هیچ چیز شرط هیچ چیزرنیست

تو تبریزم بله برون و عقد و حنابندون با عروسه هزینه جشنم نصف نصف میشه. عملا داماد خیلی کم خرج میکنه ب ...

ولی ما اینطور نیستیم اگه کسی اینکارو کنه میگن از بی غیرتیه داماده یعنی میگن دخترو بدیم این همه هم خرج کنیم؟ یکی دیگه میخواد زن بگیره

دوستان حق تعیین محل سکونت رو هم جدی بگیرین. اینو خیلیا اهمیت نمیدن. یه موقع چشم باز نکنین ببینین رفته تو اشغال ترین محله شهر بین یه مشت معتاد و جیب بر براتون خونه اجاره کرده باشه تا دق مرگتون کنه و حق اعتراضم نداشته باشین. یا برداره ببره تو یه اتاق خونه مادر پدرش مجبورتون کنه با اونا زندگی کنین. حتی اگه حق طلاق نگرفتین این یکی رو بگیرین که از خیلی مشکلات جلوگیری میکنه.