دریاکنارر مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 97 عنوان دوست دارم خانه دار باشم ولی شرایط مالی نگران کنندس 97 بازدید | 4 پست هنوز ازدواج نکردم ولی اصلا به هیچ کاری علاقه ندارممخصوصا ک همش نیازه با مردم در ارتباط باشی اگرم بخوای کار کنی در حد مخارج خودت حقوق میدنکسی اینجا هست شاغل نباشه و راضی؟؟ 1404/01/11 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 4366 نمیدونم نسل ما بتونه خونه بخره یا نهحقوق کم قیمتا فضایی غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..
تمنااااff عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2984 پشتوانه خانواده نباشه خونه دار شدن کمی محاله .بری سرکار باز حداقل از پس لباس و لوازم آرایشی بهداشتی و اینا آدم برمیاد چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر
دریاکنارر مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 97 پشتوانه خانواده نباشه خونه دار شدن کمی محاله .بری سرکار باز حداقل از پس لباس و لوازم آرایشی بهداشتی ... شما خودت کار میکنی؟آخه مگه شغلای زنانه چقد درآمدشه فقط همونطوری ک گفتین خرج خودمون میشه همش
تمنااااff عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2984 شما خودت کار میکنی؟آخه مگه شغلای زنانه چقد درآمدشه فقط همونطوری ک گفتین خرج خودمون میشه همش ن عزیزم منم میگم دیگ ...حقوق کارای زنانه فقط خرج لباس و ایناس ..به چیزای دیگه ک نمیرسه چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر