2777
2789
عنوان

نامزدیم و‌خواستگار گیرم اومده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 70 پست
الان یعنی پشیمونی؟ خب هنوز نامزدی دیر نیست ..والا خوب نیس نامزد داری بعد دلت می‌ره برا مال و منال یک ...

نه پشیمون نیستم

من نامزدمو خیلی دوس دارم خیلی زیاد

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

وقتی توی سن بلوغ قبل از رسیدن به خودآگاهی کامل ازدواج کنی، این شکلیه دقیقا... البته اگر نامزدت رو دوست داشتی به گزینه های دیگه فکر نمیکردی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشخصه ک عاشقش نیستی از سر جوگیری ازدواج کردی ک الان دلت یکی دیگه رو خواسته

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
خودم دخترم ولی ذات دختر:

نگو ذات دختر... بگو ذات بچه عزیزم این دختر هنوز به سن قانونی نرسیده خواستگار واسش اوردن و نامزد کرده

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید

یاد یچیزی یکی از نزدیکانم با مادرشوهرش رفته بودن بیمارستان از مادرشوهرش فامیلمونو خواستگاری کرده بودن😅😁فکر کرده بودن مادر دخترن

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
خودم دخترم ولی ذات دختر:

البته بهتره بگیم *بعضی دخترا*

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
بهتر از نامزت 100 درصد هست تو نباید اینجوری سریع دلت یکی دیگرو بخواد

اونم برا من😂😂

حتی خودشونم باورشون نمیشد من بهشون بله بگم🤣

واقعا دلم نمیخواد ولی یکم دلم گرفت

مشخصه ک عاشقش نیستی از سر جوگیری ازدواج کردی ک الان دلت یکی دیگه رو خواسته

دقیقا کسی عاشق باشه نگاهش به مال و اموال بقیه نمیفته و راجع به بقیه کیس هاش فکر نمیکنه

بیشتر ببینید
وقتی توی سن بلوغ قبل از رسیدن به خودآگاهی کامل ازدواج کنی، این شکلیه دقیقا... البته اگر نامزدت رو دو ...

مگه قرار فکر کنم من هرگز هرگز هرگز هیچ کسو نمیزارم جای نامزدم

چون بجز مالی همه جوره همونیه ک میخواستم