2777
2789

مریض شدم 

حالت تهوع 

سردرد

آبریزش بینی 

بدن درد خیلی شدید 

گلو درد پاره کننده 

و سرگیجه 

و تب لرز مثل سگ دارم می لرزم

خلاصه که دارم میمیرم 

گفتم بریم دکتر مامان و بابام گفتن بری دکتر دوتا استامینوفن میده اینارو تو خونه داریم بخور 

منم هیچ قرصی نخوردم 

الان رو به قبله دراز کشیدم رفتنی ام 

از این می سوزم ۳۳ روز تا کنکور دارم باید سه روز بخاطر این مریضی لعنتی تو تخت بخوابم 

کل بگایی من سال کنکور تقصیر اینا بود 

پدر منو امسال در آوردن 

تنها چیزی که نداشتم امسال آرامش بود 

هعی با این بجنگ با اون بجنگ 

هیچی دیگه امسال حتی دیپلمم نمی گیرم و قشنگگگگگ بگا میرم 

آخرشم کلی باید حرف بشنوم 

ریدم تو ۴۰۴ 

زشت ترین سال زندگیمه 

بی خیال هوا خوب شده . زودی خوب میشی.مایعات بخور .

انقدرم فاز منفی نرو.

منم این روزای سخت و سخت رو گذروندم.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدانکنه داریم منم من چون قهرم هیچی دیگه نمی خورم😭😂

نکن اینکارو قشنگم برو بخور به نفع خودته 

انشالله موفق بشی کنکور

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🧡       

سلام عزیزم سعی کن قرص بخوری یا درمانگاه اگه بری سرم میزنن خوب میشی زود  ایشالا. من دو سال پیش کنکور داشتم سه ماه مونده به کنکور  هم خودم مریض شدم، قبلشم مادرم سرطان داشت،…شرایط همیشه اونجوری که ما میخوایم نیست متاسفانه الان تا کنکور ارامشتو حفظ کن. نهایی ها رو هم حتما جدی بگیر.❤️❤️❤️ دعا میکنم بهترین باشی❤️

اصلن چرا اینقدر کنکور مهم سلب تمام گرفتن های ارامش هاتون میدونید تلاش تو داشته باش قبول شدی بسلامتی مهم هست نشدی هم خوش رشته های بدون کنکور هستن میری دیگه چرا آسیب میرسونید شما ها به خودتون

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
شما چی خوندی

اول روانشناسی وبعد حقوق کلا علاقه های قلبیم هم هستن فلسفه علاقه شدید دارم نتونستم برم تحصیلاتش برسم ولی مطالعه ازاد دارم

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
اول روانشناسی وبعد حقوق کلا علاقه های قلبیم هم هستن فلسفه علاقه شدید دارم نتونستم برم تحصیلاتش برسم ...

هر آدمی یه هدفی تو زندگیش داره دلش میخواد به یه جایگاهی  برسه حالا به هردلیلی میتونه باشه و وقتی بهش نرسه اون حس ناکافی بودن  زندگیشو  ازش میگیره اینه که مثلا من و کسی مث من که کنکوریه تپش قلب میگیره حالش بده افسرده د ومضطرب میشه 

هر آدمی یه هدفی تو زندگیش داره دلش میخواد به یه جایگاهی برسه حالا به هردلیلی میتونه باشه و وقتی بهش ...

افرین ،گفتین هدف پس به درکش باید رسید که هدف باید درست انتخاب بشه براساس شرایط جایگاهی در زندگی ودیدبینی خود هرشخص اون هدف باید انتخاب کنه نه براساس مقایسه ها هدف شو تعیین کنه ، هدف درست  آرامش داره تلاش داره اگ نرسه هم به اون هدف درستش بهم نمیریزه چون تجربه پیشرفتش هست 

بیشتر ببینید