2777
2789
عنوان

فرداشب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 234 پست

عزیز دلم  می‌خوام یه چیزی بهت بگم فقط عشق کنی،من امشب خیلی خیلی ناراحت بودم که خدایا من با این همه گناه چه کنم؟چطور این همه گناه و جبران کنم ؟خدایا یه راهی نشونم بده ،باورمیکنی خیلی اتفاقی اومدم جواب پست شمارو بدم،چشمم خوردبه امضات برای خواهرعزیزت فاتحه خواندم.بعدکنجکاو شدم مگه خواهر ایشون چی شده چطور از دنیا رفته،گفتم بیام تاپیکات و بخونم بعد تاپیک قبلیت درباره این نماز توابین و دیدم،اصلا شوکه شدم باورمیکنی معجزه شد؟من کلا خیلی از بچگی تا الان گناه کردم و تازگی متحول شدم حالا همش غصه می خوردم خدایا چطور گناهانم و جبران کنم؟وخدا بهترین و آسان ترین راه و بهم نشون داد،شما یه واسطه بودی از طرف خدا.قربونت برم که این همه دلت پاکه عزیزم ،ممنون که کمکم کردی وبا تاپیکت راهنماییم کردی❤️❤️❤️

خیلی خسته ام خیلی 😔

😍😍🥲خداپناه دل شکسته هاس قربونت برم دلتواز دنیا واهالی دنیا واسه پنج دقیقه خالی کن فک کن فقط خودتیو خداوند🥺تجسمشم قشنگههه .

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیز دلم می‌خوام یه چیزی بهت بگم فقط عشق کنی،من امشب خیلی خیلی ناراحت بودم که خدایا من با این همه گ ...

دورسرت بگردمممم الهییییی خوشبحااااالت ک چقدخدادوستت داره😍😍🥺🥺🥺وای خدایا شکرررت..چقده ببین پاکو دوس داشتنی هستی پیش الله ک یهو یه نشونه برات اورده دیگه اصلااااا غم ب دل پاکت راه نده چون جایی ک خداهس غم چرااا الان شماخیلی به خداوند نزدیکی چون متحول شدیو تواب الهی شکرررر که خدا هنوز بخاطر شماو امثال شماخواهرعزیزم عذابشوبرامون نمیفرسته..😍😍مرسی دردت بجونم خیلی لطف کردی الهی بحق مهربونیه الله اون دنیا با نیکان وابرارمحشورشی خیلی برام دعاکن فرشته ی زمینی 

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیز دلم می‌خوام یه چیزی بهت بگم فقط عشق کنی،من امشب خیلی خیلی ناراحت بودم که خدایا من با این همه گ ...

🥲🥲🥲🥹🥹رفتموبرگشتم ولی هنوز ازجلوچشمم نمیره پستی ک گذاشتی.درحیرتم واقعا

چی میشه یه انسان اینطوری پیش خدا عزیزشع وچی میشع یه انسان ازچشم خدا خودشومیندازه

نمیدونم ۳۵ نفر تکمیل شد یا نه 

ولی التماس دعا🌸🌹😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

تو رو خدا خیلی دعام کن به اسم کاربریم انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

گلم لطفا و تو رو خدا دعا کن از ته دل خدابه من و عزیزانم سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و  آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی به من و عزیزانم بده انشالله 😔🤲🏻🙏🏻

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه الهی😔🤲🏻

تو رو خدا خیلی دعام کن همین روزا خیلی زود ارتوسرجری و جراحی دو فک و  چانه و لبخند لثه ایی کنم و خیلی خوشگل و بی عیب و بی نقص شم و اصلا درد نکشم و اذیت نشم و دو فکم رو هم قرار بگیره 😔🤲🏻

بیشتر ببینید

مهربون تو رو خدا دعا کن انشالله امروز هر جور هست پول حلال و 20 میلیون خدا بهمون برسونه گوشی خیلی خوب بتونم بخرم و انشالله گوشی خیلی خوب باشه از همه لحاظ (حافظه بالاتر از 200 گیگ، دو سیمکارته، دوربین با کیفیت، باتریش عالی باشه و...) و یه عمر بشه ازش استفاده کنم😔🤲🏻

بیشتر ببینید
نمیدونم ۳۵ نفر تکمیل شد یا نه ولی التماس دعا🌸🌹😊

روجفت چشاااااااام حتما چه تکمیل باشه چع نباشع من وظیفمه ک انجام بدم

تو رو خدا و قران دعا کن هر کی هر دشمنی داره با من و عزیزانم و هر مکر و حیله ای داره برای من و عزیزانم و هر شر و هر چیزی بدی و ظلمی داره برا من و عزیزانم به خودش برگرده انشالله😔🤲🏻🙏🏻🙏🏻

بیشتر ببینید

عزیزم تو رو قران تو رو خدا دعا کن انشالله من و آجیم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله😔

بیشتر ببینید
روجفت چشاااااااام حتما چه تکمیل باشه چع نباشع من وظیفمه ک انجام بدم

عزیزمیییی😍😍😍😍😍

لطف میکنییییی   

براتون حمد میخونم 🌸🌹

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار ب ...

ای عزیزدلممممم🥺🥺🥺خدای مهربون دیار سرشما وخونواده عزیزت الهی..ان شاءالله پروردگارمهربون دل خودتوخونوادتوبه بهترین شکل ممکن شاد کنه بحق یامن اسمه دوا وذکرشفا😍