2777
2789

بله میشه باید زبان فرهنگیان ثبت نام کنید یعنی علاوه بر دفترچه زبان اگر زبان فرهنگیان ثبت نام کرده باشی دفترچه سوالات فرهنگیان هم سرجلسه جواب میدی

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله میشه باید زبان فرهنگیان ثبت نام کنید یعنی علاوه بر دفترچه زبان اگر زبان فرهنگیان ثبت نام کرده با ...

باید کلاس برم منابعش چیه برای زبان تخصصی قبول بشم؟

چرا اینو میگی

تو سن پایین ازدواج کردم شوهرم خیلی‌ حمایتم می‌کنه تو سرم انداخته برو دنبال هدفات آرزوهات دنبال کن خودم حواسم به بچه ام هست اینا من دلم میخاد شروع منم

اره عزیزم کلاسای اقای شهاب اناری و کتاباشون رو بخر با کنکور سالای اخیر توی تلگرام هست

قوائد هاشون باید از کجا یادم بگیرم حس میکنم تابستون برم کلاس زبان خیلی خوب میشه