2777
2789
منابعشون چیه باید کلاس برم برای زبان تخصصیش؟

باید زبانت خوب باشه کلاس هم که رفته باشی که عالی سطحت بالا می‌ره البته بدون کلاس هم میشه کتاب استاد شهاب اناری خوبه بازم بپرسید که مطمئن بشی

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوائد هاشون باید از کجا یادم بگیرم حس میکنم تابستون برم کلاس زبان خیلی خوب میشه

فک کنم توی همین دوره های شهاب اناری میگن همه چیو 

اقای کیاسالار کلاسینو هم هست میتونی دبیرای مختلف ببینی و استفاده کنی یه سر به یوتیوب هم بزن برای آموزش زبان خوبه

باید زبانت خوب باشه کلاس هم که رفته باشی که عالی سطحت بالا می‌ره البته بدون کلاس هم میشه کتاب استاد ...

مرسی عزیزم  اره تابستون شروع میکنم کلاس رفتن فشرده برم یا نه عادی؟

چرا که نه حتما میتونی تلاشت رو بکن خداهم کمکت میکنه تست هم زیاد بزن موفق باشی

عزبز مثلا اگه دانشگاه دولتی مترجمی زبان اینا قبول بشی جاهایی هست که بدون آزمون استخدامی استخدام بشی کار کنی؟

مرسی عزیزم اره تابستون شروع میکنم کلاس رفتن فشرده برم یا نه عادی؟

ابجی جان 

من خودم میخام کنکور زبان بدم ینی دوازدهمم

تو تلگرام استاد استیری هست تو دوره ش ثبت نام کن 

و سطحت رو از لحاظ گرامر لغت ببر بالا 

با کلاس رفتن نمیتونی کنکور قبول شی صادقانه بگم چون منم چن ساله کلاس میرم انگار کنکور زبان تو یه سطح دیگس

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

مرسی عزیزم اره تابستون شروع میکنم کلاس رفتن فشرده برم یا نه عادی؟

کی می خوای کنکور بدی عزیزم؟پذیرش فرهنگیان زبان از طریق کنکور اردیبهشت هست ببین من اگه خودم باشم کتاب زبان های سه سال دبیرستان را به همراه کتاب استاد شهاب اناری یا هر کتاب تستی که میبینی خوبه می خواندم و تست زیاد کار کن

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عزبز مثلا اگه دانشگاه دولتی مترجمی زبان اینا قبول بشی جاهایی هست که بدون آزمون استخدامی استخدام بشی ...

بعد اینکه مثلا من اینو فهمیدم حدودا ۳۰ درصد بزنی از زبان تقریبا تراز ۷ هزار یا ۷ هزار و نیم میاری ک بستگی ب سطح سوال ها داره ک چطور بدن و چقد جواب بدی 

و رتبه کمتر از ۲ هزار بیاری دولتی قبول میشی حالا دانشگاه های درجه دو سه اینا تا ۲۴۰۰ هم فکرکنم قبول کنن

عزبز مثلا اگه دانشگاه دولتی مترجمی زبان اینا قبول بشی جاهایی هست که بدون آزمون استخدامی استخدام بشی ...

اگه میخای یا مترجمی یا آموزش بخون

چون آموزش هم بخونی میتونی ترجمه هم کنی مثله مانعی نی تا جایی ک من خبر دارم فقط نباید بذاری سرت کلاه بره