2777
2789
وای صابون گلنار دیگه مشکلش چیه؟ چه گرفتاری شدیم از دست این بی ادبایی که باعث میشن چیزای معمولی معنی ...

ینی نمیدونی😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️🙄

کاربری دست دونفره 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دایی نفهمش یه چک زد به باا سن‌م 😭😭حالم خیلی بد شد، شوعرم چون خیلی رفیقن و راحتن چیزی نگفت گذاشت ...

کاش ری اکشن نشون میدادی 

هیچوره اینو شوخی محسوب نمیکنم 

اه مرتیکه 

عصبی شدم

من اگه بودم حتما دعوای بدی راه مینداختم 

نه جر نداد مثل برادر هستن اینقد راحتن با هم‌ 😐😐 همه تو‌شوک بودیم فکر کن تو جمع حدود بیست نفر بودیم ...

این چه حرفیه خانوم اصلا مثل برادر نباشن خود برادر باشن یا اصلا از برادر عزیز تر باشه اصلاااااا هیچ جوره قانع کننده نیست

شوهر من خدای سوتیه چون جدی ام هست فقط دلت میخاد زمین روگاز بزنی از خنده 

رفتیم ی زمانی  مغازه پایین خونمون شوهرم اخرش برای اینکه اون بنده خدا بفهمه همسایه اییم باهاشون  وتخفیف بده بهمون  گفت مابالاتونیم 🫠

قیافه هنگ کرده فروشنده که فقط جر خورده بود روهیچ موقع فراموش نمیکنم 

مابالاتونیم  شما زیر مایید چیه اخه مرددد🤣🤣 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

شوهر من خدای سوتیه چون جدی ام هست فقط دلت میخاد زمین روگاز بزنی از خنده رفتیم ی زمانی مغازه پایین خ ...

🤣🤣🤣🤣

چرا پوز.یشنشو تصور کردم🤣🤣🤣🤣😂

کاربری دست دونفره 🫠

یبارم سر سفره افطار بودیم همکارش گفت برات چاییو داغ کنم‌؟ شوهرم گفت ن ممنون من گرم خور نیستم 😂😂🤣🤣🤣

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

چه شوهرت بی غیرتی حالم بهم خورد ،خودت حداقل به بدنت تعصب داشته باش ،میزدی تودهنش،البته اگه راست گفته ...

خودم حالم بد شد گفتم دایی چیکار کردی،  رفتم گوشه نشستم دیگه کسی چیزی نگفت بحثو عوض کردن منم نخاستم دعوا شه 

وقتی اومدیم پس به شوهرم گفتم بازم خودشو زد نشنیدن

🤣🤣🤣🤣چرا پوز.یشنشو تصور کردم🤣🤣🤣🤣😂

🤣🤣🤣🤣یچیزایی میگه بخدا ادم جر میخوره خاهرشوهرامم همینطورن چون حرفاشونو کامل نمیگن یا اصلاحات جالبی ب کار میبرن

🤣🤣🤣🤣چرا پوز.یشنشو تصور کردم🤣🤣🤣🤣😂

🤣🤣🤣🤣یچیزایی میگه بخدا ادم جر میخوره خاهرشوهرامم همینطورن چون حرفاشونو کامل نمیگن یا اصلاحات جالبی ب کار میبرن

بسه یه تایپک‌دیگه بزنید راجع بهش گزارشتونو میرنم 

حالا بیچاره اومد بگه یکم باخنده از ذهنش بره اینا جوری میکنن فردا ره طلاق بگیره 

کاربری دست دونفره 🫠