2777
2789
عنوان

از ناراحتی خوابم نمیبره

135 بازدید | 16 پست

هیچوقت اینقد ناراحت نبودم.... 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیشده عزیزم

نمیتونم بگم ولی اینقد گریه کردم سرم داره میترکه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بیشتر ببینید
کلا دختر غمگینی هستی از تاپیکات معلومهغصه نخور بابا دنیا ۲ روزه پس فردا میفتیم میمیریم میبینم عه هیچ ...

ولی هیچوقت حال الانمو نداشتم

هیچوقت اینقد دلم به حال خودم نسوخته بود

میمیرم که من هیچی از زندگی نفهمم؟ 

بیشتر ببینید
ولی هیچوقت حال الانمو نداشتمهیچوقت اینقد دلم به حال خودم نسوخته بودمیمیرم که من هیچی از زندگی نفهمم؟

مگه من رباتم

بیشتر ببینید
مگه من رباتم

دقیقا چون انسانی اینا رو گفتم

خلاصه که قشنگم امیدوارم قلبت شاد شه

نمیدونم مشکلت چیه ولی میدونم اگه هزار تا دلیل داری برای ناراحتی ، ۱۰ تا دلیل داری برای شادی

امیدوارم اونا تو قلبت جوونه بزنه

کاربری مال ۲ نفره🦥
نمیتونم بگم ولی اینقد گریه کردم سرم داره میترکه

فقط میتونم بگم خیلیا هستن تو شرایط سخت تر و حال بدتر دارن امشبو و خیلی  شبای دیگرو میگذرونن به امید فردا و روزی که ارومتر بشن

طاقت ادما خیلی خیلی بیشتر از مشکلاتشونه درست همونجایی که فکر میکنی دیگه نمیکشی اما بدنت و ذهنت باز ادامه میده 

فقط میتونم بگم خیلیا هستن تو شرایط سخت تر و حال بدتر دارن امشبو و خیلی شبای دیگرو میگذرونن به امید ...

کسی دردش بیشتر از من باشه چیزی از درد من کم نمیکنه

من بایذ خوشبخت میبودم

بیشتر ببینید
زندگی ت تازه داره شروع میشه، اولشی تازه غصه نخور تا اینجا دستگرمی بود برا شروع

ولم کن بابا من دهنم سرویس شده شروع

میخوام شروع نشده

من ریدم سرتاسر زندگیم

بیشتر ببینید
کسی دردش بیشتر از من باشه چیزی از درد من کم نمیکنهمن بایذ خوشبخت میبودم

ادم اگهخوشبخت باشه و بی غم و درد زندگی کنه که قدر لحظات شادشو نمیدونه 

حتی ازش لذتم نمیبره

من نمیگم حال بقیه بدتر باشه تپ حالت خوب میشه انسان همینه کمالگراست تو هر مرحله ای از زندگی با هر غم و شادی ای دلش میخواد مرحله بالاتر باشه حالا تفاوت اینه اگه میتونی تغییرش بدی دست به کار بشی با غصه و به ای کاش های زندگیت آینده ساخته نمیشه 

فهمیدم از تاپیکات که نزدیک بیست سالته منم بیست سالمه همه هم سنامون همین حالو کم و بیش دارن 

فقط اینو بدون که زندگی که توشی انتخاب تو نیست و زندگی مامان باباته پس سعی کن یکاری کن تو سی سالگی زندگی خودتو ساخته باشی😉

فهمیدم از تاپیکات که نزدیک بیست سالته منم بیست سالمه همه هم سنامون همین حالو کم و بیش دارن فقط اینو ...

امیدوارم مرده باشم و بهش نرسم

بیشتر ببینید