2777
2789
زن خودش خیلی خوشگله ، بچشو برده بود سرسره نمیدونم چه حرکتی بود انگار یه لحظه از دستش در رفت بعد خودش ...

سندرم دست بیقرار داشته پس چقد بیشعور بودههه

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱

یه بار اژانس گرفته بودم اون موقع کرایه ۱۵ بود فکر میکنم بعد تازه دو تفرمربودیم یکم چلو تر من یه کاری داشتم گفتم ممنون پیاده میشیم پول تو جیبم بود دراوردم بدون نگاه کردن دادم فکر میکردم ۱۸ تومن دادم بعد سریع پیاده شدم راننده برگشت دستشو بلند کرد یه چیزی بگه بدون انیکه چیزی بشنوم گفتم اقا بقیش برا خودتون و درو بستم و رفتم بعدا دستمو کردم تو جیبم دیدم پولام هست نگو به راننده  کلن ۸ یا ۱۰ تونن پول داده بودم 😂😭

اخه بقیش برا خدتونو چرا میگی🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آه آخه چرا همه انقدر منحرف شدن 😒😒😒خوب وازلین برای همون قوزک پا و کف پا و پوست خشک و ایناست دیگه.. ...

بخدا منم‌نمیدونستم واس چیز دیگه ای مصرف میشه 

شوهرمم گفت بعدش چی گفتی وازلین اخه؟گفتم مگ چیه گفت ینی نمیدونی ی عده واس ..میزنن  میگ اسمش بد در رفته عین صابون گلنار میگه تو که همیشه اینارو میدونی از توبعید بود 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

نه دایی نفهمش یه چک زد به باا سن‌م 😭😭حالم خیلی بد شد، شوعرم چون خیلی رفیقن و راحتن چیزی نگفت گذاشت ...

خیلی بی غیرته شوهرت . من اول میزدم میکشتمش خودم و اگه شوهرمم چیزی نمیگفت ازش جدا میشدم با همچنین بی غیرتی من نمیتونم زندگی کنم تازه همیشه هم میگه یعنی چشم داره بهت بیییییی غیرتتتتتت عوضیییییییییی هر دوشون رو میگم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا منم‌نمیدونستم واس چیز دیگه ای مصرف میشه شوهرمم گفت بعدش چی گفتی وازلین اخه؟گفتم مگ چیه گفت ینی ...

وای صابون گلنار دیگه مشکلش چیه؟ چه گرفتاری شدیم از دست این بی ادبایی که باعث میشن چیزای معمولی معنی بد پیدا کنن؟ 😤😅

یه بار میخواستم یه چیزی بگیرم قیمتش ۴۰ تومن بود بعد فروشنده جنس رو  با خودش برد که حساب کنه منم عقب وایسادم بعد چون فاصله زیاد بود درست نمی شنیدم هی میگف چند میگفتم ۴۰ دیگه دوباره میگف میگم چند میگفتم ۴۰ تومن خودت گفتی، بعد اومد جلوتر گف بابا رمز کارتو میگم همه رفیقام بهم خندیدن 🤣🤣🤣

ی سوتی دیگه ام دادم توجمع خانوما جدیدا .. گفتم دوستم غذای کره ای میگه بیابریم رستوران گفتم من عکسشم میبینم حالم بد میشه چ برسه ب خوردنش  .. بعددوستم گفته این فرق میکنه توبیا اینو بخورر🫠🫠🤣🤣🤣

منظورم این‌بود این غذا فرق میکنه اینو بخور ولی انقدر بد گفتم همه زدن زیر خنده 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃