aperanick مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 652 عنوان تو این ایام چه سوتی خیلیی وحشتانکی دادین یا دیدین | مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 119 پست بگید بخندیم🤣😂 کاربری دست دونفره 🫠 1404/01/06 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 خودم حالم بد شد گفتم دایی چیکار کردی، رفتم گوشه نشستم دیگه کسی چیزی نگفت بحثو عوض کردن منم نخاستم د ... اون بنظرم مشروب خورده بوده تو حالت عادی نبوده گفته هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 وای صابون گلنار دیگه مشکلش چیه؟ چه گرفتاری شدیم از دست این بی ادبایی که باعث میشن چیزای معمولی معنی ... خخخخ صابون گلنار رو من میدونستما اخه پسرای مجرد میرن حمومبرای راحت تر کردن کاراشون استفاده میکنن هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
aperanick مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 652 🤣🤣🤣🤣یچیزایی میگه بخدا ادم جر میخوره خاهرشوهرامم همینطورن چون حرفاشونو کامل نمیگن یا اصلاحات جالب ... پست منو خوندی؟ منم همینجوری سوتی میدم یبارم بابام میخاست یچیزیو درست کنه دقیق یادم نیست منم خیلی عجله داشتم بهش گفته اهه بابا بکن.ش دیگه😂😂🤣🤣مامانم تو اشپز خونه غش کرد 🤣🤣 کاربری دست دونفره 🫠
ارکیدهههههههه عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2337 خیلی بی غیرته شوهرت . من اول میزدم میکشتمش خودم و اگه شوهرمم چیزی نمیگفت ازش جدا میشدم با همچنین بی ... بخدا از شوهرم متنفرم گیر دو تا بچم بهشون اعتماد ندارم بچهامو بزارم و برم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 😂🤣🤣🤣🤣🤣 ازهمه سوتیا ک گفتم کدوم بیشتر خنده دار بود هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
aperanick مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 652 ازهمه سوتیا ک گفتم کدوم بیشتر خنده دار بود همسون خوب بود ولی وازلینهههه کاربری دست دونفره 🫠
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 پست منو خوندی؟ منم همینجوری سوتی میدم یبارم بابام میخاست یچیزیو درست کنه دقیق یادم نیست منم خیلی عجل ... 😂😂😂😂😂 افریبیین خاهرشوهرامم ازاین اصطلاحات زیادمیگننن ولی ما مجرد بودیم بابام دعوامون میکرد میگفت این چ مدل حرف زدنه بعدا یجا بگید میخندن 🤣🤣 ازبس منحرفن همه اه اه هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
ارکیدهههههههه عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2337 اون بنظرم مشروب خورده بوده تو حالت عادی نبوده گفته آشغال همیشه وقتی زنش نیست میگه فلانی عجب شانسی داری نگاه با سن زنت کن از دنیا چی میخای
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 همسون خوب بود ولی وازلینهههه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون برامن خنده دار نیس استرس میوفته توجونم😁😆😆 هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
aperanick مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 652 😂😂😂😂😂 افریبیین خاهرشوهرامم ازاین اصطلاحات زیادمیگننن ولی ما مجرد بودیم بابام دعوامون میکرد میگف ... من هربار میام بگم کور شدم میگم ک..ر شدم کاربری دست دونفره 🫠
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 آشغال همیشه وقتی زنش نیست میگه فلانی عجب شانسی داری نگاه با سن زنت کن از دنیا چی میخای وااااای شوهرت چی میگه بعد هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 18440 من هربار میام بگم کور شدم میگم ک..ر شدم خخخخخ هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃
nrgsi82 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 2503 بعد تحویل سال یکی دوساعت بعد بود فک کنم هدفون گذاشته بودم داشتم تو اتاق موهامو میبافتم و میرقصیدم یهو بابام اومد تو و منو دراون حال و اوضاع دید تقریبا کراپم هم بالا رفته بود و...🤣🤦🏻♀️
راپونزلم2345 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 496 پسرعممو دیدم یهو ترکیدم از خنده همه مونده بودن🤣🤣خییییلی زشت شده تازه پیرسینگم زده رو گوشس...😂😂وای تا ته مهمونی همش خندم میومد میخندیدم صدا خوک میداد البته فقط مامانم فهمید کلیم خندید😂