2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خدا ناراحتم از امام حسین ناراحتم از همه دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نزدیک ۳ سالهحرفش آسونه ، اونکه بعد ده پونزده سال بچه دار شده ذوقیم داره مگه؟!آدم هرچیزیو همون زمان ب ...

درسته عزیزم

ولی وقتی نمیشه آدم چیکار کنه

مثلا منم دوسدارم ازدواج کنم و الان براش ذوق دارم اما همش جور نمیشه

اما انشالله همین سال شما باردار شی

یه روزی به امید خدا مادر میشی 

خدا حتما جبران میکنه برات

اما تو رو خدا از خدا غافل نشو 

دوستم ده سال منتظر بود 

همش راز و نیاز و دعا 

تا آخر رفت کربلا 

الان سه تا بچه داره به فاصله یکی دوسال 

زمانی که دکترا ناامیدش کردن خدا براش معجزه کرد 

اما یهو نمی‌دونم چی شد جای اینکه بیشتر شکرگذار باشه 

از خدا فاصله گرفت 😔

از این جمله متنفرم ، چجوری ناامید نشم؟!😔

ازمن به شما نصیحت هیچ وقت به زور و اصرار چیزی رو از خدا نخواه

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

این یه روشی داره من دیدم قبلا، بازم تحقیق کن، تا جایی که شنیدم اگه نیت کنی اسم بچه رو محمد بذاری بخاطر حضرت محمد یا رعایت یه سری چیزای دیگه میشه، اینم امتحان کن ضرر که نداره، فقط خودت سرچ بزن مطمئن شو من بقیشو یادم نمیاد، تو یه سایت دیده بودم قبلا

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
[QUOTE=376622462]ولی بچه دار نشدن سخته خیلی سخت .. امتحان بزرگیه ‌.. نمیدونم تا حالا این انتظارو کشی ...

ولی باور کن اگر ازدواج نمیکردم برام راحتتر از بچه دار نشدن بود.

اینو کسی میفهمه که با تمام وجود کشیده.

به امیدخدا

اره منم به این معتقدم که یسری چیزا نشونه هست 

خواهش میکنم واسه مامان شدنم صلوات بفرست🥹🙏🤍

درسته عزیزمولی وقتی نمیشه آدم چیکار کنهمثلا منم دوسدارم ازدواج کنم و الان براش ذوق دارم اما همش جور ...

الهی که تا آخر امسال بشه اون چیزی که میخوای🤍

این یه روشی داره من دیدم قبلا، بازم تحقیق کن، تا جایی که شنیدم اگه نیت کنی اسم بچه رو محمد بذاری بخا ...

واقعا؟! نشنیده بودم ممنونم❤️❤️❤️❤️

اگر بازم بخونم نشه چی؟!میترسم همینقد اعتقادمم از دست بدم

منم ۴ سالو ۴ ماهه دقیقا همه همین حسو حال تورو دارم من رفتم واسه ای وی اف ۴ تا جنین دادم دکتر گفت اول خراش رحم بدم بعدا بکارم از ۲۵ تا فولیکول فقط ۴ تا شد مشکل هم از خودمه فولی هام ضعیفن

با این جملاتت و حرفات یاد خودم افتادم. فک میکردم آرزوی محاله برام.  اصن غیر ممکن شده بود ب هر دردی میزدم نمیشد. هر توسل هر دعا هرچقدر گریه.   تموم هم نمیشد. اما تو ناممکن ترین حالت وقتی منتظر بودم پریود بشم و قرص بخورم پریود نشدم   سه ماه اونجوری موندم از ترس منفی شدن و حس شکست دوباره نمیتونستم برم سراغ بی بی چک و آزمایش.   ی شب خاب دیدم بی بی زدم خیلی هم پررنگ مثبته.   بیدار ک شدم یکی از بی بی چکارو تست کردم همونجور پرنگ مثبت بود.    وقتی رفتم سونو و دیدمش. از معجزه و بزرگی خدا فقط گریه کردم.     خدا خیلییی بزرگه. من وقتی بریده بودم از همه دستمو گرفت. فقط برو سراغش 

تو دلی نازم  قشنگ ترین