لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
پس زیاد سخت نگیر الکی بحث راه ننداز وقتی بهت احترام میذاره و میبرتت جایی که میگی
اگر دوست نداشت باهات بیرون نره که هیچ جوره نمیومد
به خوبی و با آرامش بهش بگو دوس دارم تو هم پیشنهاد گردش بدی
آخه بیشتر بهم میچسبه و ....
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
تو مسیر زندگی میفهمی که باید از خیلی دل خواستنات چشم پوشی کنی چون راهی نداره بنظرم نمیشه ادما رو تغییر داد شوهر من خیلی کم اهل بازارو تفریحو گشتو گذاره ولی من خیلی دوس دارم همیشه حسرت تفریح تو دلم میمونه دیگه کشش بحثو دعوا هم ندارم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕