2777
2789
عنوان

شما خودتون به شوهرتون پیشنهاد بیرون رفتن میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 77 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دغدغه هارو نداری

بجاش دغدغه های دیگه دارم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
اره میبره

پس زیاد سخت نگیر الکی بحث راه ننداز وقتی بهت احترام میذاره و میبرتت جایی که میگی

اگر دوست نداشت باهات بیرون نره  که هیچ جوره نمیومد 

به خوبی و با آرامش بهش بگو دوس دارم تو هم پیشنهاد گردش بدی 

آخه بیشتر بهم میچسبه و ....

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
همه رو امشب گفتم تروخدا دعا کنین انقد دعوا نکنیم خسته شدیم جفتمون

انشالله درست میشه این بحثها تو هر رابطه ای طبیعیه عزیزم ولی برای تکرار نشدنش باید جفتتون بخواین و قدم بردارین که درست بشه و میل جفتتون به جا بیاد

بحثتون سر همین موضوع فقط؟

خیلی حس بدیه دلت بخواد طرفت پیشنهاد بده ولی اینطور نشه

تو مسیر زندگی میفهمی که باید از خیلی دل خواستنات چشم پوشی کنی چون راهی نداره بنظرم نمیشه ادما رو تغییر داد شوهر من خیلی کم اهل بازارو تفریحو گشتو گذاره ولی من خیلی دوس دارم همیشه حسرت تفریح تو دلم میمونه  دیگه کشش بحثو دعوا هم ندارم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خودشم دقیقا همین حرفای شمارو میزنه

پس دوسِت داره شک نکن 

قدرشو بدون 

گیر الکی هم نده خواهشا 

عشقتون مانا و ازچشم بد به دورررر

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
خوب به حرفای هم گوش میدین؟وقت میزارین برای هم؟

اره خیلی حرف می‌زنیم خیلی قول میدیم دیگه بحث نکنیم 

خیلی دلمون میخواد بحث نباشه و کنار هم حالمون خوب باشه ولی روز بعدش دوباره همون اش و همون کاسه

ممنونم بهم انرژی دادین

حقیقته عزیزم 

فردا از دلش در بیار 

بیشتر ببینید
اره خیلی حرف می‌زنیم خیلی قول میدیم دیگه بحث نکنیم خیلی دلمون میخواد بحث نباشه و کنار هم حالمون خوب ...

شاید سوتفاهما رو کامل حل نمیکنین و همون ادامه دار میشه یا سر قولتون نمیمونین