2777
2789

بچه ها ساعت هفت عصر، یک میلیون و دیویست ریخت

الانم دوباره هشصد ریخت. من شماره کارتمو به هیچکس ندادم و نمیدونم کیه داره میریزه. مطمئنم کلاهبرداریه. مامانم میگه یکی دو روز صبر کن بیین کسی پیام نمیده یا میده اگر نداد میریم بانک. ولی من میخوام فردا برم. یعنی جریان چیه؟  اگر تجربه دارید بگید من میترسم

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوشبحالت 😂کاش برا من پول میزدن

نه بابا اینا کلاهبرداریه. فرداش حسابت مسدود میشه

از بقیه میدزدن بعد بین کارت های مختلف پخش میکنن

بعد زنگ میزنن میگن مال من بوده اشتباهی ریختم و الانم گیرم سریع بریز برام

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اول با پلیس فتا تماس بگیر و اطلاع بده و فردا حتما برو بانک پیگیری کن

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

ممکنه واست دردسر بشهبرو بانک پولو برگشت بزنبعدم حسابتو مسدود کن

🥲🥲🥲برم بانک یعد چیکار کنم؟ 

بانک نهایت شماره طرف رو بده فقط

فیشینگهاگه برات شماره کارت فرستادن گفتن برگردون پول رو اصلا اینکارو نکن

نه اصلا نمیکنم. میگم از طریق بانک پیگیری کنید

به همون حسابی که ازش اومده فقط واریز میکنم

🥲🥲🥲برم بانک یعد چیکار کنم؟ بانک نهایت شماره طرف رو بده فقط

خب همون شماره تماس بگیر زنگ بزن

بعدم با ی وکیل صحبت کن

گاهی کلاهبرداریه با اینکار پای شمام گیره

باز بپرس پیگیری کن

😘Thanks GOD 
همراه بانک داری؟اول جک کن ببین از جه شماره کارتیهشاید اشنا بوداگه نه کارایی ک دوستان گفتن انجام بده

نه ندارم ولی کارتم بانک ملیه

فکر کنم فقط بلوبانک شماره حساب رو کامل نشون میده

فردا برو بانک 

ظهری هم یه نفر هفده تومن برا شوهرم نزد نمیدونس کیه! یادمم رفت بعدش بپرسم کی بود اشتباه شده بود یا چی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲