2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5743 بازدید | 173 پست

سقط گناهه اصلا کسی که اعتقاد به گناه و ثواب هم نداشته باشه وجدان که داره 

چجور به این راحتی سقط رو تایید میکنید چه ارتباطی داره به زورگویی و تحت سلطه دراوردن و ....

داری یه موجود زنده رو از بین میبری یه موجود از جنس خودت که تو دلت پناه گرفته !

عزیزم‌ کاریه که شده. میدونم خیلی سخته خیلی ولی اسیبی که سقط ب بدنت میزنه مطمینن چند برابر بیشتر از ز ...

مرسي عزيزم 

اميدوارم شماهم دلت از يه جايي گرم بشه كه فكرش رو نميكردين چون با حرفاتون كمي آرامش گرفتم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیشه که شوهرم اصلا نمیخواد دخترم ۱۸ سالشه خاستگار داره اونوقت من باردار شم

اگر شوهرت راضی نیس که جدا ...

این یه تصمیم دوطرفه هست 

هرچند دختر داری و طعم زندگی رو چشیدی😍🤗

من احتمالا نارسایی دهانه رحم دارم بارداری اولم درنهایت آسودگی و استراحت نزدیک بود سقط کنم. عمل شدم ک ...

حالا دوتا چیزی نیس

ولی سومی و جارمی ناخواسته باشه نشونه درک نکردن همسره

امیدوارم با خرفام اسی ناراحت نشه

البته ما از زندگیش چیزی نمیدونیم

اما اسی اگر مولتی میلیاردرم باشی این روشی که همسرت و خودت در پیش گرفتی غلطهه 

اون مرده هیچی از بارداری و زایمان نمیدونه

خودتو حروم نکن !!!!!!!!!! تو خانومی ماشین تولید مثل ناخواسته که نیستی

اگر این بچه هم قسمتت شد و انشالا سالم و سلامت بدنیا اومد

دیگه به همسرت تو این مسائل اعتماد نکن

یکم جمع و جور کن خودتو تا بدنت خودشو پیدا کنه !!!! همه چیو نسپار به همسرتتتت🙏

سقط گناهه اصلا کسی که اعتقاد به گناه و ثواب هم نداشته باشه وجدان که داره چجور به این راحتی سقط رو تا ...

بخدا كه اگر اينجوري فكر نميكردم خودم رو در راس قرار ميدادم و سقط ميكردم اما ميترسم با اين كار تا اخر عمر عذاب وجدان بكشم زندگيم نابود بشه

اگر شوهرت راضی نیس که جدا ...این یه تصمیم دوطرفه هست هرچند دختر داری و طعم زندگی رو چشیدی😍🤗

اره دخترم خیلی ماهه🥰🥰

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بیشتر ببینید

اسی اینجا همه خانومیم وحداقل یه بچه داریم ودرکت میکنیم گلم الان کاریه که شده بجای فکرکردن به اینکه چرا اینجورشد دنبال راه حل باش که یکم سختی های بچه داری برات کم بشه کمکی بگیر پرستار بگیر از خانوادتون کمک بگیرید سختیه شما فقط یکی دوساله بعدش دیگه راحت میشی من خودمم باردارم فقط میتونم برات دعا کنم که ان شاالله همه چی به خوبی واسونی پیش بره و به سلامتی زایمان کنی واینکه تسبیحات حضرت زهرا وذکر یاعلی خیلی بگو برای من که خیلی چاره سازه.💐

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
بدنش داره میپاشه از هم گناه داره واقعا هر بارداری و زایمان کلی به بدن آسیب میزنه الانم که افتادگی رح ...

نميدونم چي بگم 

دلم ميخواد به خودم فكر كنم ولي ميترسم از عواقب كارم(سقط منظورمه)

اسی اینجا همه خانومیم وحداقل یه بچه داریم ودرکت میکنیم گلم الان کاریه که شده بجای فکرکردن به اینکه چ ...

مرسي عزيزم انشالله به سلامتي زايمان كني و روي زيباي فرزندت رو با خوي ببيني

دکترا که از خداشونه هم پول سقط رو ازت بگیرن هم عمل رحم اما دکتر خداشناس برو و اگه میشد نگهش دار 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید

هرکی هم به سقط تشویق میکنه توی گناهش شریکه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂 کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید