2777
2789
عنوان

قراره تو يك سال دوتا زايمان داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5743 بازدید | 173 پست
نه تواین سن نمی‌خوام دیره هردو پسر ممنونم عزیزم

وای بدونی فقط دختر چیه این حرفو نمی‌زنی هر خونه ای باید یدونه دختر و داشته باشه ,من دوتا دختر دارم خودمم ۲۸سالمه نمی‌دونم بیارم یانه فعلا قطعی تصمیم نگرفتم چون  دختر کوچیکم‌ دوسالشه فعلا 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این روزا میگذره به بزرگ شدنشون فکرکن که دورو برت شلوغ میشه من چهل سالمه دوتا دارم همش حسرت میخورم چر ...

من ۴۰ساله دارم میشم

فقط یکی دارم خداروشکر

پسر ۹ماهه

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
عزیزم همه چیز پول نیست کهیعنی هرکی که پولداره سالی دوبار زایمان کنهبدنش چی؟ روح و روانش چینمیدونم زا ...

نمیگه هرکی پولداره دوبار زایمان کنه 

الان اسی نمیخواد تصمیم به بارداری بگیره که. الان  اتفاقیه که افتاده  و ما میگیم خداروشکر که خداقل مشکل مالی ندارن

این اگه کتاب خون بود سالی دو تا نمی زایید . بیخیال

چرا فكر ميكني من بيسوادم؟

تو ميدوني من مدرس دانشگاه بودم قبل ازدواجم؟

ميدوني ده تاي تو مطالعه روانشناسي بچه هام دارم؟

ميدوني من ارشد زبان دارم و كاملا مسلط ام 

باهات هم كلام نميشم قطعا چيزايي تو دلت هست كه باعث شده اينجوري حرف بزني

خدا هم به تو كمك كنه هم به من

عزیزم همه چیز پول نیست کهیعنی هرکی که پولداره سالی دوبار زایمان کنهبدنش چی؟ روح و روانش چینمیدونم زا ...

۶ ماه؟ من بعد دوسال هنوزم بخیه های شکمم بشدت آزارم میدن پوست شکمم نابود شد از خارش شدید

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وای بدونی فقط دختر چیه این حرفو نمی‌زنی هر خونه ای باید یدونه دختر و داشته باشه ,من دوتا دختر دارم خ ...

منم از وقتی دختردار شدم تازه میفهمم مادر شدن یعنی چی😍😍البته که پسرم همه زندگیمه ولی دختر یه چیز دیگس

چرا جون و سلامتی و آرامش یه زن برای هیچکس اهمیتی نداره؟ هوف....

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سقط مگه شوخیه هر بچه ای متولد میشه همزاد و قرین داره 

تو بچه رو سقط کنی همزادش زنده میمونه میفته تو زندگیت بدبیاری میاره برات خیلی تاوان سنگینی داره خودتو درگیر اجنه و ... نکن سقط،نکن 

وای بدونی فقط دختر چیه این حرفو نمی‌زنی هر خونه ای باید یدونه دختر و داشته باشه ,من دوتا دختر دارم خ ...

خداحفظشون کنه ازمن میشنوی حتما بیار 

حالاازکجا معلوم بعدیم دخترمیشه😊

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بیشتر ببینید