2777
2789

من یه شهر دیگه دانشجو بودم اونجا بهترین رفیقا رو داشتم رفیقای صمیمی هیچ وقت احساس تنهایی نمیکردم با کل بچه ها کلاسمون صمیمی بودم

فاصله بین کلاسارو باهم میرفتیم بیرون و تفریح

خلاصه حسابی بهم خوش میگذشت کنار دوستام 

اما زندگی تو خوابگاه برای منه تنبل خیلی سخت بود انتقالی گرفتم اومدم شهر خودم

این ترم دانشگاه جدیدم اومدم اما تو شرایطیم که همه بچه ها کلاس باهم رفیقن و من تنها موندم

هیچ وقت فکر نمیکردم تنهایی انقد سخت باشه حتی سخت تر از زندگی تو خوابگاه و غذا درست کردن و لباس شستن

نمیدونم چیکار کنم واقعا حالم بده

پشیمونم که انتقالی گرفتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من چی بگم دانشگامو عوض کردم ن با قبلیا اخت شدم ن با اینا

از هیچکدوم خوشم نمیاد 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

برو سر کلاسات بیا با یکی دو تفر سر حرف باز کن 

ولی اونقدرا اهميت نداره بخدا 

من خودم شهر دورم ارزومه  شهر خودم رشتم رو داشت انتقالی میگرفتم 

ما هم بچه های انتقالی تو کلاسمون داریم کم کم اومدن بینمون 

درست میشه نگران نباش 

ديگه اون زندگي دانشجويي رو تجربه كردي و دوست و رفيق خوش گذروني بالاخره اونم تموم ميشد تا ابد ك ادامه نداره حالا فكر كن تموم شده

درست و رفتي مقطع بعدي

اينجام سعي كن دوست پيدا كني و بري توي جمع شون

يا سال بعد با ورودي هاي جديد درس بردار با اونا دوست شو

لطفا توي اخرين تاپيكم نظرسنجي قصاص شركت كنيد

نه بشین شهر خودتباور کن سال دومم همون کلاس قبلی هم شده میدون جنگ

نمیدونم واقعا حالم بده به شدت ادم رفیق باز و خوش گذرونیم این تنهایی ازار دهنده اس برام

ولی خوبیش اینه که بعدش میام خونه و ارامش

ديگه اون زندگي دانشجويي رو تجربه كردي و دوست و رفيق خوش گذروني بالاخره اونم تموم ميشد تا ابد ك ادامه ...

عههه تاریخی ک عضو شدی تاریخ تولد من بوده🤣🤣

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...