2777
2789

پسری که یواشکی ازت عکس بگیره چیه؟

عمه شم یه بار اونو پیشنهاد خواستگاری داد به من 

مامان شم خیلی تعریف میکنه از پسرش 

پسره همش یواشکی نگاه م میکنه

ابجیم یه بار بهم گفت ازت عکس گرفته بعد من دیدم اونم متوجه شد که خواهرم فهمیده بعد ابجیم رفت بهش گفت عکسو پاک کنه اونم گفت شرمنده

یه بار که اومدن خونمون من بهش سلام ندادم و با اخم بهش نگاه کردم بعدش قیافه متعجب به خودش گرفت ولی بازم نگاه میکرد😂

بنظرتون دوسم داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالش هس 

‏زمین می‌خوری، بلند می‌شوی، استخوان‌های شکسته‌ات را جا می‌اندازی، با آستین‌ت اشک‌هایت را پاک می‌کنی و ادامه می‌دهی. ما از آدم بودن، هرروز همین روتین را داشته‌ایم.‌‌

پسری که بدون داشتن نسبت یواشکی ازت عکس میگیرهمبادی اداب نیست.

من میگم شاید عکس میگیره که بعد نگاه کنه 

چون یه شهر دیگه زندگی میکنن شاید سالی یکبار ببینیم همو یا اصلا نبینیم

من میگم شاید عکس میگیره که بعد نگاه کنه چون یه شهر دیگه زندگی میکنن شاید سالی یکبار ببینیم همو یا اص ...

ممکن مریض باشه، و در جهات دیگه استفاده کنه

بنظرم کارش پسندیده و قابل توجیه نبود. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

معلومه خودت خیلی دلت میخواد اون دوست داشته باشه و بیاد خواستگاریت ولی به نظر من پسر ۲۶ ساله امروزی دیگه اینقد لوس بازی درنمیاره اگه واقعا جدی بود حسش یا خودش می‌گفت مستقیم یا پدر مادرش رو می‌فرستاد برای خولستگاری

معلومه خودت خیلی دلت میخواد اون دوست داشته باشه و بیاد خواستگاریت ولی به نظر من پسر ۲۶ ساله امروزی د ...

عمش خواستگاری کرد منو براش من هیچی نگفتم چون مامان و بابام از این قضیه بی خبر بودن عمش گفت اول نظر خودتو بگو من هیچی جواب ندادم