2777
2789

شغل و ماشین داره خونه نداره

37 سالشه

رفیق بازه 

مغازه درست و حسابی واینمیسته مثلا ٧ به بعد میسپره به شاگرد خودش می‌ره پی رفیق بازی (هفته ای دو سه روز)  

خودشو با دوستاش مقایسه می‌کنه 

حسود و اهل چشم و هم چشمیه 

میخواد باباشو راضی کنه خونشونو بفروشه یه جای بهتر خونه بخره که فردا پس فردا باباش مرد قیمت خونه بیشتر باشه 

دوستاش براش حکم خانواده  دارن یعنی در این حد میخواد بهشون نزدیک باشه

اهل شوخی و بگو بخنده اهل گردشه 

وفاداره اهل خیانت نیست اما شیطونی زیاد کرده 

از دور چجور آدمی به نظر میاد ؟ 

فقط رفیق باز بودنش واسه رد شدن کافیه تو بگو پسر امیر امارات باشه

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون رفیق بازیش  اگر من باشم همچین موردی رو کنسل میکنم  . فکر هم نکن اردواج کنی از فردا رفیق تعطیل ـخیر ایشون به بخور و بخواب  و خوشگذرونی و رفیق بازی عادت کرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

زیاد شنیدم طرف به خاطر رفیق بازی زندگیش نابود شده 

پشت چک دوستش امضا کرده و تمام!!!

۳۷سالشه هنوز خونه نداره هم معلومه بی مسیولیته 

حداقل از ۲۵سالگی کاز کرده باشه باید یه سرمایه درست داشته باش

از من که 13 سال بزرگتر هست  نه 

37 سال اونقدری هست که طرف بدونه دوست و رفیق اندازه خودش باید باشه باید دید چقدر وابستگی داره البته شاید از تنهایی رفته سمت رفیق بازی 

خودش میخواد ادامه بده یا نه 

از یه نفر شنیدم رفیق بازی شوهرش حتی با دوست های متاهل هم بود مثلا خانم میگفت ب ساعت 2 شب بریم خونه این قهر و دعوا که برو کنار زنای اونا بشین 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید