2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی مردا زندگی خودشون و ول میکنن می‌چسبند ب خانواده ایشالا هیشکی تجربش نکنه ک خیلی آدمو پیر میکنه 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

دقیقا منم خواهر شوهر میشم .. بعد من از دار دنیا ماما و داداشمو دارم .. نه خواهری نه رفیقی .. یه داداش دارم از بچگی همه جا باهمیم کسی رو جز همدیگه نداریم بعد چرا باید فردا روز زن بگیره و زنش بخواد ما جدا بشیم😐چرا خب مرض داره؟ 

مثلا زندایی من (میشه عروس مامانمیما دیگه) تولد میگیره برا بچه ش بعد خواهرای خودشو دعوت می‌کنه ما رو دعوت نمیکنه :/ خب چرا ما آدم نیستیم؟ خواهر دایی من ( مامانم ،خاله م ) آدم نیستن؟ اونا دوست ندارن برادر زاده شوند رو ببینن؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

همه اینجور نیستن ،من خدا را شکر بعد از ۱۶ سال که از عقدم میگذره میگم که خواهرشوهرامو دوست دارم ،گاهی اختلاف سلیقه هم طبیعیه بالاخره از دو خانواده ایم، مهم اینه محبت و احترام بیممون برقرار باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 

ولی خدایی یه حقیقت اینه اینقدر که مادرا دنبال پسراشونن وخواهرا دنبال برادراشونن هیچ برادری به فکر خواهرش نیست هیچ پدری هم به فکر دخترش نیست

کاش زنا یکم به فکر عزت نفس خودشون باشن وبخاطر مردا خودشونو بی ارزش نکنن 

کاربر مهتاب ۱۸۱۳ هستم

دقیقن عزیزم منم اومدم اینجا یه تاپیک زدم که چطوری عروسمون ناراحت نکنم حالا یه عده اومدن بی‌شعور بازی ...

دقیقا حرف منم همینه... من نمی گم پسر بعد از ازدواج همچنان الویتش خانواده اولیش باشه... اما نباید از پسر و خانوادش انتظار داشت که تو همون چند ماه اول بتونن خودشون رو با شرایط وفق بدن... بالاخره آدم با یه غریبه دوبار شادی و ناراحتی رو تجربه کرده باشه... دوبار پشت هم درون ه باشن تو سختی ها ، به همون غریبه وابستگی و دلبستگی پیدا می‌کنه... چه برسه به خواهر و برادر...

بعضی عروسا حسودن یکی از عروسای فامیل ما میگفت خونتون واستون بزرگه بفروشین بدین ما بریم عشق و حال یا ...

متاسفانه این مشکل رو به نظرم ماهم قرارع با عروسامون داشته باشیم... خانواده ما اینطوری بوده که پدر و مادرم از بچگی ما با هم کار میکردن و از. صفر زندگی رو ساختن.. به معنای واقعی از صفر.. به زور میوه فروشی و دست فروشی و این جور چیزا تونستن خونه بسازن و ملک و املاک بخرن... ولی از اون طرف کل بچگی ما مادرمون نبود... وظایفش رو گاها از همون نه ده سالگی دخترای خونه به دوش داشتن... میدونین ما تو این مسیر آسیب دیدیم... بدتر اینکه متاسفانه پدر مادرم مدیریت نمی تونن بکنن... البته حق دارن چون به سختی به دست آوردن و می ترسم از دست بدن حرکتی نمی زنن بچه ها رو سرو سامون بدن یا سرمایه بهشون بدن... هر چی هست بچه ها خودشون باید سرمایه جور کنن... حالا شما فرض کن عروس بیاد همه این ملک و املاک رو بگیره... یا شوهرای ما بیان... سوختن داره... حس میکنم قرارع این موضوعات در اینده مشکل ساز بشه

والله عروس که همینه ایشالله خودت عروس میشی ،دیگه شوهرت و برا خودت میخوای حالا کم و زیاد داره رفتارا ...

اره موافقم بعد از ازدواج هیچی مثل قبل نمیشه و باید مراعات کرد... ولی واقعا نمیشه یکباره روال گذشته رو رها کرد... نیاز به زمان داره ادم

چون ازدواج نکردی خارج از گود داری نظر میدی

احتمالا... ولی از دید یه نفر که قراره خواهر شوهر بشه و کلی نگرانه حرف میزنم... به احتمال زیاد منم اذیت بشم اما بی انصافیه آدم بخواد پسر رو ( پسری که بچه ننه نباشه و عاقل باشه) تحت فشار بزارن که از خانواده جدا شه

متاسفانه این مشکل رو به نظرم ماهم قرارع با عروسامون داشته باشیم... خانواده ما اینطوری بوده که پدر و ...

سعی کنین هیچ وقت به عروس و دوماد رو ندین که تو مسائل مالی خانوادتون دخالت کنه