2777
2789
عنوان

چرا خانواده پارتنرم انقدر بی فکرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 85 پست
خاتواده خیلی مهمه خیلییییی حیف دوسش دازم

عزیزم دوست دارم نون و اب نمیشه

دوست دارم برای شروع زندگی لازم هست کافی نیست

اون اگر ۲۵ سالشه شماهم همون حدودی خسلی وقت دارید خودتونو جمع کنید بعد ازدواج کنید حداقل ۵ سال

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز عقد نکردیم ن اتفاقا جواب میده حقوقش ولی جوری نیست که تو این گرونی با اون قیمت طلا یه پسر بدون پ ...

بیخود دلت صابون نزن با این اوضاع اقتصادی اذیت نکن خودتو منتظر یه موقعیت خوب و درست باش توقعی هم از خانواده طرف مقابلت نداشته باش

هنوز عقد نکردیم ن اتفاقا جواب میده حقوقش ولی جوری نیست که تو این گرونی با اون قیمت طلا یه پسر بدون پ ...

😶😶😶😶هرچی بقیه میگن نر شما میگی بدوش

خب خانوادش اصن بی فکر خسیس گدا با چماق و اسلحه میخوای کمک کنن؟

شما اشتباه بزرگی کردین من نمیخوام اشتباه اطرافیانمو تکرار کنم

اون خانم درس بزرگی بشما داد ک شما انگار خیلی سنت کم درک نکردی چه راهنمایی بزرگی درحقت کرد

توقع بیجا از دیگران عواقب سنگینی داره 👌

خاتواده خیلی مهمه خیلییییی حیف دوسش دازم

منم شرایط مشابهی دارم نامزدم تک فرزنده و تنها بچه ست بازم پدر مادرش هیچ حمایتی نمیکنن ازش تازه بعضی وقتا یه چیزیم طلبکارن بیچاره تو ۲۷ سالگی موهاش سفید شده از فشار زندگی. 

بخوای باهاش ازدواج کنی باید قید طلای سنگین و خریدای لوکس و بله برون و دیزاین و عکاس و فیلمبردار و اینجور چیزا رو بزنی همه چی رو ساده با یه حلقه و یه گل و شیرینی برگزار کنی. و ازش انتظار خونه و ماشینم نداشته باش . بخوای یکم زندگی جمع کنی خودتم باید بری سر کار تا شاید بتونین سر ۴-۵ سال خونه و ماشین بخرین.

شما اشتباه بزرگی کردین من نمیخوام اشتباه اطرافیانمو تکرار کنم

پی بگو بهش

زندگی واقعی بل رویایی خیلی فرق داره

قبل عید همش،تاپیک بود شوهرم پول لباس نداد خرجی نداد سفر نداد

چشم بسته نرو جلو

اگرهم هدفت فقط شوهر کردنه بعدا تمام خرجها با خانواده شوهرت باشه بگو بهشون

پسر بدبخت از کجا بدونه تو ذهنتو چی میگذره

اصلا باباشم خیلی داره دلش نمیخواد خرج کنه اون موقع نظرت چیه میخوای مجابشون کنی باید به من پول بدی

اون خانم درس بزرگی بشما داد ک شما انگار خیلی سنت کم درک نکردی چه راهنمایی بزرگی درحقت کردتوقع بیجا ا ...

دیگران نیست مادر پدرشه مادر مدر وظیفه دارن  همونجور که میگن دختر باید جهیزیه داشته باشه و وظیفع میدونن بعضیا

۲۲سال

منم شرایط مشابهی دارم نامزدم تک فرزنده و تنها بچه ست بازم پدر مادرش هیچ حمایتی نمیکنن ازش تازه بعضی ...

عزیزم خدارو شکر خونه و ماشین داره

ولی تو خرایدای اولیه چون بدهی خونه و ماشین میداد موندیم  دستش خالیه

۲۲سال

دیگران نیست مادر پدرشه مادر مدر وظیفه دارن همونجور که میگن دختر باید جهیزیه داشته باشه و وظیفع میدو ...

منم گفتم شما فک کن خسیس و گدا یا بدجنسن  دلشون نمیخواد بدن و کلا دارن خودشون رو نشون میدن!!!!نامزدی براهمین برا شناخت!حتی 

بزور هم ازشون بگیری یروزی بهت ثابت میکنن کت تن کیه:)

هم سنت کم هم تجربه ات خیلی کم  و مردای ایرانی هم نمیشناسی

بزار ازدواج کنه همین مادر جوری پسرشو طرف خودش میکشه ک از تعجب شاخ دربیاری همسری ک دوروز پیش قربون چشم و ابروت میرفت چطور حالا میگه خانوادم خانوادم

همه اینایی ک راهنماییت کردن  با شما پدرکشتگی ندارن سوال کردی خواهرانه کمکت کردن

دیگه حالا شما خواه پند گیر خواه ملال